Cameleo BB šamponi sa keratinom, bez sulfata - za zdravu i negovanu кosu!

Objavio kremenac 23/05/2020 0 Komentar(i) Kupovina,Brendiranje,Novi proizvodi,

Кozmetička industrija i dalje raste i redovno uvodi nove sastojke koji bi trebali da ublaže naše različite probleme s' kosom i vlasištem. Ako se istovremeno borimo sa nekoliko problema - na primer perut i tanka kosa - obično koristimo previše različitih proizvoda, što stanje naše kose ne poboljšava. Umesto zdrave i sjajne, završimo sa suvoom kosom i teškom za oblikovanje.

Cameleo BB šamponi sa keratinom bez sulfata

Кrivac je na listi sastojaka. Mnogo široko dostupnih proizvoda za negu kose sadrže hemikalije koje mogu pogoršati stanje naše kose. Što ih češće koristimo, to štetniji uticaj imaju na našu kosu i vlasište.

 

Drugi sastojak koji treba izbegavati je Natrijum-hlorid. Iza ovog sofisticiranog hemijskog imena ne stoji ništa drugo do obična kuhinjska so. Zapitaćete se zašto se nalazi na listi sastojaka u šamponima. So je jeftin zgušnjivač koji daje kremastu teksturu kozmetičkim proizvodima. Nažalost, takođe čini kosu suvom i može da iritira osetljivo vlasište.

Cameleo BB šamponi sa keratinom za oštećenu kosu

Misija Camelea je da pruži najprikladnije proizvode za kosu. Naši šamponi su bez soli - umesto toga sadrže posebne sastojke koji zgušnjavaju šampon, ali istovremeno pružaju negu i stvaraju nežnu površinu.

 

Cameleo BB proizvodi posvećeni su različitim tipovima kose.

 

 

Predstavljamo:

 

Cameleo BB COLOR CARE - šampon sa keratinom i marula uljem za farbanu i posvetljivanu kosu bez sulfata koji rekonstruiše i dubinski hrani farbanu kosu i produžava trajanje intenziteta boje. Delikatno neguje i temeljno uklanja nečistoće i ostatke preparata za stilizovanje, hrani i održava zdravim prirodni zaštitni sloj kose. Formula bez sulfata, veštačkih boja i parabena pomaže u očuvanju inteziteta i sjaja boje kose.

Raspoloživo: 250ml i 500ml.

 

Cameleo BB ANTI FRIZZ - šampon sa keratinom i arganovim uljem za kovrdžavu i neposlušnu kosu bez sulfata koji umiruje kovrdže, hidrira kosu i intezivno neguje. Čini kosu mekšom uz eliminaciju statičkog elektriciteta, definiše i nežno naglašava lokne. Omekšava kutikulu vlasi i daje uredan i negovan izgled kosi.

Raspoloživo: 250ml i 500ml.

 

Cameleo BB ANTI DAMAGE - šampon sa keratinom za izuzetno oštećenu i suvu kosu bez soli koji rekonstruiše i dubinski hrani oštećenu kosu. Izuzetno pogodan za veoma oštećenu kosu jer sadrži biomemetički keratin koji oporavlja oštećenje duboko unutar vlasi i podstiče obnavljanje ćelija. Delikatno neguje, progresivno hrani i održava zdravim prirodni zaštitni sloj kose. Rezultat je regenerisana, ojačana i zdrava kosa, koja se lako stilizuje. Pomaže da se kosa zaštiti od budućih oštećenja uz kontinuiranu upotrebu.

Raspoloživo: 250ml.

 

Cameleo BB VOLUME UP - šampon sa keratinom i uljem makadamije za tanku i slabu kosu bez sulfata za hidrataciju i negu tanke i osetljive kose. Jača strukturu vlasi i povećava volumen. Izuzetno pogodan za tanku i slabu kosu jer sadrži biomemetički keratin.

Raspoloživo: 250ml.

Cameleo BB šamponi bez sulfata za oštećenu kosu

Nežna formula Cameleo BB šampona ne iritira osetljivo vlasište i sprečava da vaša kosa postane suva i lomljiva.

 

Cameleo BB šamponi sadrže hranljiva ulja - makadamija, marula i arganovo ulje - kao i keratin koji obezbeđuje intenzivnu regeneraciju.

Uz Cameleo BB šampone imaćete zdravu i negovanu kosu.

 

Sa ovom odličnom i sigurnom listom sastojaka, Cameleo BB će se sigurno izvrsno brinuti o vašoj kosi!

Postavi komentar