Cameleo pink, ljubičasti i srebrni toner - preliv za kosu. Lako do lude boje kose!

Objavio kremenac 22/05/2020 0 Komentar(i) Kupovina,Brendiranje,Novi proizvodi,

Leto je savršeno vreme da promenite vaš izgled. Ako niste spremni za stalnu promenu, isprobajte Cameleo toner - preliv za kosu!

Cameleo toneri za kosu

Cameleo toner za kosu dolazi u tri različite boje - pink, ljubičasta i srebrna (siva) - a svaka od njih će vam omogućiti da izgledate ludo. Кako da odaberete savršenu boju?

Pročitajte naš vodič za izbor pravog tonera za kosu!

 

Blogeri su već isprobali Cameleo prelive za kosu i zbog toga su imali ludo dobar osećaj. Sada je vreme na vas . Naš proizvod cilja žene sa plavom kosom, kojima su dosadili razni problemi oko boje ili jednostavno žele promenu.

Camelo toneri za lude boje kose

Кako odabrati pravi toner - preliv za kosu?

 

 

Pink toner za kosu

 

Verovatno najdraži svim ljubiteljima kose je pink toner za kosu. Ovaj će toner obojiti vašu kosu u pink, s' intenzitetom nivoa koji ostaje na vama da odlučite. Ovaj preliv se može koristiti na prirodnoj i obojenoj kosi.
Kako se nanosi toner za kosu? Priprema je vrlo jednostavna i ne zahteva gotovo nikakav napor da se promeni izgled. Jednostavno sipajte oko 2 litra vode u posudu i dodajte 1 kašiku preliva. Ako želite da boja bude intenzivnija, možete da dodate još malo. Nakon pranja kose, isperite je ovom mešavinom. Ovim tonerom možete postići efekt ruže - nedavno vrlo moderne nijanse.

Cameleo pink toner za kosu

Sada možete uživati u zaista ludoj letnjoj frizuri! Osim boja,šta još mogu naši toneri? Oni eliminišu sve nepopularne žute tonove i žutilo kose. Pored toga, neguju kosu i daju joj suptilan sjaj.
Jeste li crvenokosa? Naš pink toner može biti koristan - učiniće boju dubljom i intenzivnijom!
Ako niste ljubitelj pink boje kose, možete birati između 2 druga preliva.

 

 

Ljubičasti toner za kosu

 

Slično kao i prethodni, ljubičasti toner za kosu je izajniran tako da umanji pojavu žutih tonova i žutilo kose. Nakon korišćenja, vaša kosa će dobiti ljubičast sjaj, drugi najpoželjniji tokom ove sezone.

Cameleo ljubičasti toner za kosu

Savetujemo vam da uvek pri ruci imate naš toner za kosu kada razmišljate da zadržite boju za kojom će se svi okretati. Uprkos boji koja počinje predivnom hladnom nijansom, ista nakon nekog vremena ima tendenciju da bledi i pojavljuju se žuti tonovi. Iskoristite toner i problem nestaje!

 

 

Srebrni (sivi) toner za kosu

 

Srebrnij toner deluje na sličan način kao ljubičasti. Njagova svrha je da eliminiše tople tonove unutar plave kose i da joj pruži hladniju nijansu. Кorišćenjem tonera, srebrnu plavu je mnogo lakše postići nego što mislite!

Cameleo srebrni toner za kosu

Da li ste zabrinuti za stanje svoje kose? Ne brinite - svi smo za hrabrost, ali ne bez predostrožnosti. Pored dodavanja boje, naši prelivi i neguju kosu. Sada ne morate birati između zdrave kose i lude frizure. Možete eksperimentisati sve što želite bez brige.

 

Dakle, da li ćete se pridružiti ostalim potrošačima koji su se zaljubili u naše tonere? Кoji ćete preliv izabrati za sebe?

Postavi komentar