Kako eliminisati neželjene žute tonove kose? Plava boja za kosu bez žutila je moguća!

Objavio kremenac 22/05/2020 0 Komentar(i) Kupovina,Brendiranje,Novi proizvodi,

Konačno ste uspeli postići prelepu plavu nijansu kose o kojoj ste sanjali? Odlično!

Zapamtite, samo uz pravilnu negu moći ćete da je zadržite duže. Uz proizvode iz Cameleo Silver serije izbeći ćete neželjene tonove žute!

Cameleo anti-yellow effect

Zašto plava boja kose postaje žuta?

 

Nažalost, jedna od karakteristika plave kose je njena sklonost promene nijanse. Dovoljno je samo trenutak na suncu da posvetli sastojke kose i ako je pogrešno korišćen proizvod može rezultirati prosvetljem ili zamračenjem boje. Uz to, gotovo svaka žena koja farba kosu u plavo ima problema sa žućkastim tonovima i potrebno je naporno raditi kako bi zadržala sjajnu cool nijansu.

Žutilo kose je uobičajena pojava i nije nužno rezultat greške (naše ili frizerke). Plavi pigment - odgovoran za lepu plavu nijansu - nije dominantan u odnosu na onaj u vašoj kosi i relativno je slabiji i sklon da bude ispran. Kosa koja je više oštećena, porozna ili suva, sklona je bržem ispiranju a žuti pigment je prirodno češći unutar jedne strukture kose.

 

Kada ciljate lepu plavu nijansu, važno je da potražite odgovarajuću boju za kosu - razmotrite sve mogućnosti. Ako želite da dobijete frosty nijansu, izbegavajte sve zlatne, sunčane ili peščane nijanse sklone da postanu žute.

 

 

Kako protiv neželjenih tonova žute kose?

 

Pigment koji procesira 'magični' kvalitet i smanjuje žutu je ljubičasti, s' druge strane bilo koje đumbirove nijanse mogu se eliminirati plavom. Cameleo vam dolazi u pomoć - isprobajte novu seriju Silver tonera za kosu koji umanjuju sve nijanse žute ili đumbira.

Cameleo anti-yellow effect serija proizvoda za plavu kosu

Cameleo Silver je serija koja sadrži šampon, balzam i masku za plavu kosu. Glavni zadatak serije je rešiti se svih nepopularnih žutih tonova kose. Povrh toga, serija obnavlja i neguje kosu, čuva njen prirodni sjaj i ističe platinaste nijanse dok je hidratizira, uglađuje i omekšava. Zahvaljujući ovim proizvodima vaša kosa neće biti samo negovana i zdrava, već i cool savršena!


Alternativa je upotreba Cameleo tonera za kosu. Srebrni ili ljubičasti toneri će rešiti bilo koje žute nijanse na prirodnoj ili obojenoj kosi dok u isto vreme kosi daju suptilan srebrni ili ljubičasti sjaj.

 

 

Kako dobiti plavu boju kose bez žutila?

 

Započnite sa dubokom regeneracijom i negom pogotovo kada je vaša kosa oštećena, suva i porozna, sklona žutim tonovima!. Vaša svakodnevna kozmetička rutina treba da bude praktikovanje upotrebe sastojaka koji će prodreti u kosu i navlažiti je iznutra, štiteći i izglađujući pojedinačne pramenove. Što su zatvorenije ljuskice kose veće su šanse da će se željena boja duže zadržati. Koristite i kisele tonike, a svako pranje završite ispiranjem hladnom vodom. Tako ćete ubiti žute tonove kose i smanjiti žutilo.

 

Proizvode iz Silver serije dodajte u svakodnevnu beauty rutinu, tako će vaša plava nijansa kose zadržati postojanost a kosa će ostati negovana.

CAMELEO BB - ANTI-YELLOW EFFECT

Da li ste znali da vaša dijeta može uticati na boju vaše kose? Ako želite da zadržite postojanost vaše plave nijanse - smanjite konzumaciju meda, cimeta, kamilice, limuna, šafrana, kurkume i ulja (oraha, susama ili senfa). Svaki od ovih sastojaka čini čuda za stanje naše kose, ali ne nužno i protiv žutih tonova (ako sanjate topliju nijansu plave kose, znate šta će vam pomoći ).

 

Znamo da održavanje prelepe nijanse plave kose zahteva rad, ali učinak je vredan toga. Ako niste spremni farbati kosu svake dve sedmice ili sakriti žute pramenove ispod šešira - isprobajte Cameleo proizvode koji će vam pomoći da pobedite neželjeno žutilo kose.

Postavi komentar