Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

FARMACELL

Brend: FARMACELL
Bodi bez korpi sa efektom oblikovanja stomaka i kukova i push-up efektom (efektom podizanja) na grudi. Napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Elastični pojas bez šavova za kontrolu i ob..
3.666,00 rsd
Brend: FARMACELL
Bokserice sa pojasom za mršavljenje i podrškom za leđa od elastičnog pamuka sa moćnim steznikom da bi se smanjio i oblikovao struk. Pojas sa efektom podizanja i oblikovanja zadnjice sa dva steznika sa strane da bi se izbeglo povijanje i zbog veće podrške leđima. Izrada bez šavova i anatomski ob..
3.585,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas - helanke za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice, kukova, i butina i push-up efektom (efektom podizanja) zadnjice. Napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Dodatak dve po..
3.585,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak smanjuje i oblikuje struk, napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Izrada bez šavova i anatomski oblik za maksimalnu udo..
2.166,50 rsd 3.095,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak smanjuje i oblikuje struk, napravljena od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Izrada bez šavova za maksimalnu udobnost. Visoki dupli elastičn..
4.178,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak koji smanjuje i oblikuje struk, izrađena od inovativne tkanine koja greje i povećava udobnost kada je napolju hladno ili omogućava bolje rezulate sagorevanja tokom treninga. Izrada bez šavova za maksimalnu udobnost. Visoki dupli elastični pojas ..
3.839,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa podesivim bretelama i efektom oblikovanja na stomak i kukove i push-up efektom (efektom podizanja) na grudi. Napravljena od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Elastični pojas bez šavova za k..
3.315,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas za mršavljenje i steznik za stomak napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperatura tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Proizvod je napravljen od dva steznika pozadi da bi se izbeglo spadanje i zbog veće podrške leđima. Izrad..
3.445,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas - gaćice sa elastičnim pojasom za stomak sa efektom kontrolisanja i oblikovanja stomaka. Napravljene od inovativnog osvežavajućeg vlakna za izuzetnu udobnost i prijatan osećaj i kada je telo izloženo visokoj temperaturi. Elastična traka za oblikovanje struka bez šava je ugrađena u veš u predel..
2.184,00 rsd
Brend: FARMACELL
Šorc za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice iznad kolena sa efektom oblikovanja stomaka, kukova i butina i pushup efekat na zadnjicu. Napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled izloženosti visokoj temperaturi ili treninga..
2.584,00 rsd
Brend: FARMACELL
Sportski grudnjak za oblikovanje tela za podizanje i podršku grudima Mikrofiber brushalter sa efektom podizanja (push-up) i podrške grudima. Proizvod ima široke bretele na ramenu za veću udobnost i bolju podršku grudima. Zahvaljući tankoj tkanini i bez šavova sa strane, nevidljiv je i diskretan proi..
1.944,00 rsd
Brend: FARMACELL
Steznik  bez korpi sa efektom oblikovanja stomaka (struka) i kukova, i push-up efektom (efektom podizanja) grudi. Napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Elastični pojas bez šavova za ko..
3.315,00 rsd
Brend: FARMACELL
Elastični mrežasti steznik za oblikovanje struka koji oblikuje stomak i kukove. Napravljen od inovativne, super elastične, lagane i propustljive rupičaste tkanine za maksimalnu udobnost. Dva meka plastična umetka za podršku leđima prilagođavaju ovaj odevni predmet vašem telu i sprečavaju da se proiz..
1.592,50 rsd 2.275,00 rsd
Brend: FARMACELL
Bodi - pojas za oblikovanje, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice od mikrofibera sa efektom podizanja i zatezanja tela. Inovativna elastična izrada bez šava garantuje efekat oblikovanja na celo telo, redefinišući siluetu. Oblast oko grudi, zahvaljujući unakrsnom predivu i trakama razl..
2.539,80 rsd 3.735,00 rsd
Brend: FARMACELL
Bokserice sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje linija struka i traka za podizanje zadnjice i efektom oblikovanja. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost, dvoslojna elastična traka za jak i efikasan pritis..
1.528,00 rsd 2.183,00 rsd
Brend: FARMACELL
Fitness helanke - pojas protiv celulita za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice. FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikro..
1.704,50 rsd 2.435,00 rsd
Brend: FARMACELL
Gaćice sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa pojasom imaju ulogu da se smanji i oblikuje linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost, dvoslojna elastična traka za jak i efikasan pritisak. Higijenski i antibakterijski umetak sa srebrnim vl..
1.528,10 rsd 2.183,00 rsd
Brend: FARMACELL
Helanke protiv celulita za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice sa duplom trakom na struku, napravljene od inovativne tkanine koja koristi daleke infracrvene zrake (far infrared rays FIR)  koji nežno utopljavaju dublje slojeve kože, jačajući i oblikujući telo smanjujući nesa..
2.650,90 rsd 3.787,00 rsd
Brend: FARMACELL
FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na..
3.640,00 rsd
Brend: FARMACELL
Helanke - pojas protiv celulita za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice je rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način. ..
2.091,60 rsd 2.988,00 rsd
Brend: FARMACELL
Helanke za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice za masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje..
1.866,00 rsd
Brend: FARMACELL
Helanke za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice od mikrofibera od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način. MASSAGE Fitness pantalonice ispod kolena: Pantalonice za vitkiji izgled ispod kolena od mikrofibe..
2.327,00 rsd
Brend: FARMACELL
Helanke za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način. ..
4.550,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa grudnjakom za mršavljenje i zatezanje stomaka oblikuje stomak i kukove zahvaljujući elastičnoj traci koja je ušivena u oblast struka. Posebna izrada u oblasti grudi, sa unakrsnim predivom i trakama različite elastičnosti, garantuje znatan efekat podizanja i daje podršku na udoba..
3.033,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje i izuzetno prijanja na kožu. Prirodno vlakno koj..
2.411,50 rsd 3.445,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa pritiskom na telo da se smanji i oblikuje stomak i linija tela i da se poravnjaju grudi. Kroj je potpuno anatamski i bez šavova što obezbeđuje maksimalnu udobnost prilikom nošenja. Dvoslojna elastična traka spr..
2.314,20 rsd 3.306,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele za mršavljenje i zatezanje stomaka idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način. MASSAGE ..
1.677,90 rsd 2.556,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele za mršavljenje i zatezanje stomaka, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostav..
1.452,50 rsd 2.075,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa grudnjakom za mršavljenje i zatezanje stomaka od mikrofibera sa efektom podizanja. Oblikuje stomak i kukove sa efektom anticelulit masaže i mršavljenja zahvaljujući elastičnoj traci koja je ušivena u oblast struka. Posebna izrada u oblast grudi, sa unakrsnim predivom i trakama različi..
1.817,20 rsd 2.596,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak sa kratkim rukavima od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje stomak i linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje i izuzetno prijanja na kožu. P..
2.734,20 rsd 3.906,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica za mršavljenje i zatezanje stomaka sa dugim rukavima za masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na ..
2.303,00 rsd 3.290,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica za mršavljenje i zatezanje stomaka sa otvorenim delom u predelu grudnjaka sa trakom za oblikovanje stomaka i kukova, bez šavova. Zahvaljujući posebnoj izradi, bez korpica a sa potpornom trakom, majica pruža potporu svakodnevnom grudnjaku, povećavajući efekat podizanja. Dvoslojna elastična tra..
1.570,10 rsd 2.243,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas - gaćice sa visokim strukom od mikrofibera sa efektom oblikovanja i zatezanja stomaka, kukova i podizanjem zadnjice. One su udobne, momentalno oblikuju siluetu tela na jednostavan i efikasan način. Proizvod je nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta.Idealno za sve ljude k..
2.540,00 rsd
Brend: FARMACELL
Gaćice sa visokim strukom od elastičnog pamuka sa efektom oblikovanja i zatezanja stomaka, kukova i podizanjem zadnjice. Momentalno oblikuju siluetu na jednostavan, efikasan način, omogućava disanje kože, hipoalergijska tkanina,upija dodatnu vlagu, izuzetno udobne gaćice. Zahvaljujući tankoj tk..
2.570,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas - tanga gaćice sa visokim strukom od mikrofibera sa efektom oblikovanja i zatezanja stomaka, kukova i podizanjem zadnjice. One su udobne, momentalno oblikuju siluetu tela na jednostavan i efikasan način. Proizvod je nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta.Idealno za sve l..
1.395,80 rsd 1.994,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice Tanga za oblikovanje sa visokim strukom od elastičnog pamuka sa efektom oblikovanja stomaka i kukova. Elastična traka koja je ušivena u proizvod garantuje veliku udobnost i efikasnost. Momentalno oblikuju siluetu na jednostavan, efikasan n..
1.685,60 rsd 2.408,00 rsd
Brend: FARMACELL
FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na..
1.759,00 rsd
Brend: FARMACELL
FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na..
1.917,00 rsd
Brend: FARMACELL
Šorts protiv celulita za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice sa visokim strukom sa duplom trakom na struku, napravljene od inovativne tkanine koja koristi daleke infracrvene zrake (FIR) koji nežno utopljavaju dublje slojeve kože, jačajući i oblikujući telo smanjujući nesavršenosti ..
2.089,50 rsd 2.985,00 rsd
Brend: FARMACELL
Šorts za fitnes, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice. Momentalno oblikuju siluetu na jednostavan, efikasan način, omogućava disanje kože, hipoalergijska tkanina, upija dodatnu vlagu. Elastična traka od dva sloja sprečava gaćice da se podvrću. Zahvaljujući tankoj tkanini bez..
3.164,00 rsd
Prikazuje se 1 do 40 od 52 (2 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...