SHAPE Pojas - Art.605

Pojas od mikrofibera sa efektom oblikovanja stomaka i kukova. Izrada bez šava za veliku udobnost i efikasnost, momentalno oblikuje siluetu tela na jednostavan i efikasan način. Proizvod je nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta. Idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje. Nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta zahvaljujući tankoj tkanini koja je prozračna i pruža osećaj svežine.

FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način.


MIKROFIBER – omogućava disanje kože, reguliše toplotu i pruža osećaj lakoće i udobnosti.

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Pantalonice za vitkiji izgled ispod kolena od mikrofibera i srebrnog vlakna koje poboljšava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, otklanja one bakterije koje prouzrokuju neprijatan miris i gljivice, velika električna provodljivost, kontrola mirisa, termo regulator. Ovaj šorc za vitkiji izgled pružaju efekat masaže usled teksture proizvoda sa grubim i glatkim površinama koje pomažu u borbi protiv nepravilnosti izazvanih celulitom, zahvaljujući neprekidnim pokretima tela.

SHAPE Pojas - Art.605

Izrada bez šava za veliku udobnost i efikasnost, momentalno oblikuje siluetu tela na jednostavan i efikasan način. Proizvod je nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta. Idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje. Nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta zahvaljujući tankoj tkanini koja je prozračna i pruža osećaj svežine.

  • Pregleda:: 1773
  • Šifra: 605
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.688,00 RSD

Dostupne opcije

Gaćice sa visokim strukom od mikrofibera sa efektom oblikovanja i zatezanja stomaka, kukova i podiza..
2.340,00 RSD
Gaćice sa visokim strukom od elastičnog pamuka sa efektom oblikovanja i zatezanja stomaka, kukova i ..
2.570,00 RSD
Šorc koji je sastavljen od dva pojasa. Unutrašnji pojas sa efektom oblikovanja stomaka..
3.132,00 RSD
Bodi za oblikovanje od mikrofibera sa efektom podizanja i zatezanja tela. Inovativna elastična izrad..
3.251,00 RSD
Grudnjak za trudnice COTTON sa podesivim bretelama -35%
Grudnjak za trudnice sa podesivim bretelama napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontak..
1.666,00 RSD 1.082,00 RSD
Pojas sa trudnice sa X-Static srebrnim vlaknima čini kontakt sa kožom nežnim, bešavan i super..
2.639,00 RSD