Šorc za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice MASSAGE Classic MILK 412 | Kozmo Shop Online

Šorts za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice MASSAGE Classic MILK 412 - FARMACELL

Šorc za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mršavije, lepše i privlačnije. FarmaCell rublje za oblikovanje napravljeno je od mikrofibera i prirodnog pamuka. Dizajnirano je da momentalno oblikuje siluetu na jednostavan, efikasan način.

MASSAGE Šorc Classic MILK: Šorc iznad kolena za vitkiji izgled od mikrofibera i mlečnog vlakna koje je prirodni bakteriostatik, štiti kožu od infekcija, olakšava limfnu drenažu, hidrira kožu čineći je glatkom i mekom. Ovaj šorc za vitkiji izgled pružaju efekat masaže usled teksture proizvoda sa grubim i glatkim površinama koje pomažu u borbi protiv nepravilnosti izazvanih celulitom, zahvaljujući neprekidnim pokretima tela. Proizvod MASSAGE Šorc Classic MILK je izrađen od revolucionarnog prozračnog unakrsnog prediva sa higijenskim i antibakterijskim umetkom.

Uputstva za upotrebu / kontraindikacije: Ne preporučuje se za osobe koje pate od dermatoze sa sekretima, nedavnih tromboza i za trudnice.

MLEČNE NITI – FarmaCell odevni predmeti napravljeni od mlečnog vlakna imaju efekat masaže, održavanja vlažnosti i mekoće. Ovo revolucionarno novo vlakno koje potiče iz proteina mleka preko njegovih komponenata amino kiselina, stvara stabilnu vezu koja čini da koža izgleda ishranjeno i mekano, pružajući više hidratacije i čineći kožu mekom i glatkom.
 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Pantalonice za vitkiji izgled ispod kolena od mikrofibera i srebrnog vlakna koje poboljšava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, otklanja one bakterije koje prouzrokuju neprijatan miris i gljivice, velika električna provodljivost, kontrola mirisa, termo regulator. Ovaj šorc za vitkiji izgled pružaju efekat masaže usled teksture proizvoda sa grubim i glatkim površinama koje pomažu u borbi protiv nepravilnosti izazvanih celulitom, zahvaljujući neprekidnim pokretima tela.

Šorc za trening, mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice MASSAGE Classic MILK 412

Pruža efekat anticelulit masaže i mršavljenja usled teksture proizvoda sa grubim i glatkim površinama koje pomažu u borbi protiv nepravilnosti izazvanih celulitom, zahvaljujući neprekidnim pokretima tela. Šorc iznad kolena za vitkiji izgled od mikrofibera i mlečnog vlakna koje je prirodni bakteriostatik, štiti kožu od infekcija, olakšava limfnu drenažu, hidrira kožu čineći je glatkom i mekom.

  • Pregleda: 466
  • Šifra: 412
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 3.047,00 rsd

Dostupne opcije

FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude..
1.759,00 rsd
FarmaCell uključuje rublje za mršavljenje, masažu i oblikovanje, koje je idealno za sve ljude..
1.917,00 rsd
Šorc za mršavljenje, zatezanje stomaka i podizanje zadnjice, masažu i oblikovanje, koje je idealno z..
3.267,00 rsd

BESPLATNA DOSTAVA

za sve narudžbine čija ukupna vrednost prelazi 2.000  dinara

SIGURNA KUPOVINA

kupujte sigurno putem svih dostupnih načina plaćanja

GARANCIJA KVALITETA

nijedan proizvod nije testiran na životinjama

KONTAKTIRAJTE NAS

064 658 35 88 ili 014 500 282