Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

MRŠAVLJENJE, ZATEZANJE I OBLIKOVANJE TELA - MUŠKARCI

Brend: FARMACELL
Bokserice sa pojasom za mršavljenje i podrškom za leđa od elastičnog pamuka sa moćnim steznikom da bi se smanjio i oblikovao struk. Pojas sa efektom podizanja i oblikovanja zadnjice sa dva steznika sa strane da bi se izbeglo povijanje i zbog veće podrške leđima. Izrada bez šavova i anatomski ob..
3.585,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak smanjuje i oblikuje struk, napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Izrada bez šavova i anatomski oblik za maksimalnu udo..
2.166,50 rsd 3.095,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak smanjuje i oblikuje struk, napravljena od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperature tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Izrada bez šavova za maksimalnu udobnost. Visoki dupli elastičn..
4.178,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak koji smanjuje i oblikuje struk, izrađena od inovativne tkanine koja greje i povećava udobnost kada je napolju hladno ili omogućava bolje rezulate sagorevanja tokom treninga. Izrada bez šavova za maksimalnu udobnost. Visoki dupli elastični pojas ..
3.839,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas za mršavljenje i steznik za stomak napravljen od inovativne osvežavajuće tkanine zbog ekstra udobnosti kada vam raste temperatura tela usled fizičke aktivnosti ili visoke temperature. Proizvod je napravljen od dva steznika pozadi da bi se izbeglo spadanje i zbog veće podrške leđima. Izrad..
3.445,00 rsd
Brend: FARMACELL
Elastični mrežasti steznik za oblikovanje struka koji oblikuje stomak i kukove. Napravljen od inovativne, super elastične, lagane i propustljive rupičaste tkanine za maksimalnu udobnost. Dva meka plastična umetka za podršku leđima prilagođavaju ovaj odevni predmet vašem telu i sprečavaju da se proiz..
1.592,50 rsd 2.275,00 rsd
Brend: FARMACELL
Bokserice sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje linija struka i traka za podizanje zadnjice i efektom oblikovanja. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost, dvoslojna elastična traka za jak i efikasan pritis..
1.528,00 rsd 2.183,00 rsd
Brend: FARMACELL
Gaćice sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa pojasom imaju ulogu da se smanji i oblikuje linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost, dvoslojna elastična traka za jak i efikasan pritisak. Higijenski i antibakterijski umetak sa srebrnim vl..
1.528,10 rsd 2.183,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje i izuzetno prijanja na kožu. Prirodno vlakno koj..
2.411,50 rsd 3.445,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica na bretele sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak od elastičnog pamuka sa pritiskom na telo da se smanji i oblikuje stomak i linija tela i da se poravnjaju grudi. Kroj je potpuno anatamski i bez šavova što obezbeđuje maksimalnu udobnost prilikom nošenja. Dvoslojna elastična traka spr..
2.314,20 rsd 3.306,00 rsd
Brend: FARMACELL
Majica sa pojasom za mršavljenje i steznikom za stomak sa kratkim rukavima od elastičnog pamuka sa jakim pojasom da se smanji i oblikuje stomak i linija struka. Izrada bez šava i anatomski oblik za maksimalnu udobnost. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje i izuzetno prijanja na kožu. P..
2.734,20 rsd 3.906,00 rsd
Brend: FARMACELL
Pojas za stomak od mikrofibera sa efektom oblikovanja stomaka i kukova. Izrada bez šava za veliku udobnost i efikasnost. Dvoslojna elastična traka sprečava podvrtanje. Nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta zahvaljujući tankoj tkanini koja je prozračna i pruža osećaj svežine. Jak..
2.089,00 rsd
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)

Rublje za oblikovanje tela, stavite do izražaja svoje misice i izgledajte fit u svakom trenutku.

Potpuno prijanjanje koži bez žuljanja i stezanja.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...