Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Četkice za oči

Češalj četkica za obrve i trepavice MODASintetička vlaknaKoristite češalj da definišete trepavice i četkicu da oblikujete obrve.Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standa..
818,00 rsd
Zaobljenost ove četkice omogućava nanošenje linije kakvu želite. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo se..
682,00 rsd
Brend: MŌDA® Pro
Četkica za ajlajner MODA PRO Tradicionalno iscrtajte liniju duž linije trepavica ili pustite mašti na volju pomoću ove precizne četkice i kreirajte precizne složene šare.MODA PRO u svojoj kolekciji sadrži vrhunske četkice visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom i oblicima koje preferiraju ..
681,00 rsd
Brzo i lako definišite oči ajlajnerom ili senkom sa ravnom ivicom četkice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem..
737,00 rsd
Tanak, ultra fini vrh ove četkice predviđen je za nanošenje ajlajnera u vodenu liniju oka za jasnu definiciju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka..
737,00 rsd
Ova četkica za ajlajner pruža totalnu kontrolu prilikom aplikacije, što daje savršene rezultate.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena k..
737,00 rsd
Četkica za blendanje senke CHIQUE ROSEGOLD Četkica za blendanje senke CHIQUE ROSEGOLD
Besplatna Dostava
Četkica  savršena za blend senke za oči, oštrih linija ajlajnera duž gornje i donje ivice trepavica i sjedinjavanje više boja na kapku. Pogodna za nanošenje glitera i pigmenata...
273,00 rsd
Četkica savršena za blendanje senke za oči, ajlajnera duž ivice trepavica i sjedinjavanje više boja senke na kapku. Pogodna za nanošenje glitera i pigmenata.  Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesional..
886,00 rsd
Duga, mekana vlakna omogućavaju sjedinjavanje tamne senke u uglu oka, definišući oči. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte na..
818,00 rsd
Savršeno blendanje senki uz ovu četkicu.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane nanotehnologije, gde se svakom ..
1.229,00 rsd
Ova četkica namenjena je za blendanje senki, kako bi se postigao prodoran pogled i savršen izgled.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizveden..
1.229,00 rsd
Četkica za nanošenje senke MODA za precizno šminkaje očiju, blendanje i nanošenje senke za oči. Nanesite i sjedinite senku preko celog kapka.Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki...
818,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica sa kosim vrhom za iscrtavanje obrva ili nanošenje gel ajlajnera. Savršena za nanošenje šminke duž gornje i donje linije trepavica kao i precizno popunjavanje obrva za kreiranje preciznog i definisanog luka...
273,00 rsd
Idealna za češljanje i stilizovanje obrva i raščešljavanje trepavica i za kreiranje savršenog oblika. Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesionalnim kvalitetom vlakana. Sakupite svih 30 METALLICS četkica i..
886,00 rsd
Ova četkica odlična je za postizanje besprekornog izgleda obrva. Sadrži dva dela. Jedan za češljanje obrva, a drugi za oblikovanje obrva po želji.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revoluci..
983,00 rsd
Četkica za oci CHIQUE ROSEGOLD Četkica za oci CHIQUE ROSEGOLD
Besplatna Dostava
Četkica za oči za nanošenje senke u prevoju i uglu kapka sa precizno definisanim vrhom...
273,00 rsd
Sjedinite senke i definišite ugao oka i spoljašnju stranu oka. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo setove i ..
818,00 rsd
Četkica za precizno senčenje CHIQUE ROSEGOLD Četkica za precizno senčenje CHIQUE ROSEGOLD
Besplatna Dostava
Četkica za precizno senčenje oka za savršen smokey eyes look i umekšavanje linija. Nanošenje senke za oči ili pigmenta na pregib, spoljašnji ugao, gornju ili donju liniju trepavica i precizno senčenje uglova očiju, sve detalje na kapcima...
273,00 rsd
Pojačajte intenzitet boje laganim blendanjem senke četkicom sa suženim vrhom. Sintetičke dlake mogu nanositi i mešati tečne proizvode, kremu ili puder u prahu i dovoljno su meke za nežno područje oko očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje..
983,00 rsd
Ova četkica je savršena za predeo ispod očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane nanotehnologije, gde se sv..
737,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica kojom se postiže savršeno ravnomerno nanošenje i mešanje senki za oci. Idealna je za ublažavanje kolornih prelaza na kapcima i za senčenje površine očnog kapka...
273,00 rsd
Četkica za senčenje CHIQUE ROSEGOLD Četkica za senčenje CHIQUE ROSEGOLD
Besplatna Dostava
Četkica za nanošenje senke i senčenje površine očnog kapka postiže savršeno razmazivanje i mešanje boja na kapcima. Idealna je za ublažavanje kolornih prelaza, a može se koristiti i za nanošenje senke preko celog kapka...
273,00 rsd
Brend: MŌDA® Pro
Četkica za senčenje i blendanje MODA PROKoristite mekana, oštro oblikovana vlakna ove četkice kako biste naneli i sjedinili boju u uglovima kapka za dramatičan izgled.MODA PRO u svojoj kolekciji sadrži vrhunske četkice visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom i oblicima koje preferiraju profesio..
818,00 rsd
Korišćenjem ove četkice za senčenje dobija se odvažan, zamagljeni (smokey eye) izgled.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem..
1.229,00 rsd
Guste, meke dlake ove četkice za senke savršene su za nanošenje pigmenata, senčenje, blendanje senki. Ova četkica je posebno namenjena za osobe sa većim kapcima.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filam..
1.229,00 rsd
Četkica za senčenje MODASintetička vlaknaKupolast vrh ove četkice za oči omogućuje glatku aplikaciju i definisanje očiju u jednom pokretu.Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Po..
955,00 rsd
Ova četkica ima mali oblik vesla za koncentrisano nanošenje boje. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo s..
818,00 rsd
Četkica za senčenje za ravnomerno nanošenje i mešanje senke za oci. Nanesite bazu za senke za postojanost make up-a tokom više sati. Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesionalnim kvalitetom vlakana. Sa..
1.022,00 rsd
Brend: MŌDA® Pro
Četkica za senčenje MODA PRO Nanesite senku na kapak ili je koristite kao manju četkicu za blend kako biste omekšali grube linije i kreirali precizne konture oko nosa.MODA PRO u svojoj kolekciji sadrži vrhunske četkice visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom i oblicima koje preferiraj..
818,00 rsd
Brend: MŌDA® Pro
Četkica za senčenje MODA PRO Savršena veličina za nanošenje boje na gornjoj i donjoj liniji trepavica ili za blend ajlajnera za mekani, „smoky“ izgled očiju.MODA PRO u svojoj kolekciji sadrži vrhunske četkice visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom i oblicima koje preferiraju profesio..
818,00 rsd
Četkica za precizno  i ravnomerno nanošenje proizvoda preko celog očnog kapka.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem pa..
1.844,00 rsd
Pomoću ove četkice ravnomerno nanosite pigmente na kapak. Ovaj oblik je idealan za šminkanje malog kapka ili za precizno dodavanje završnih detalja na očima.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente..
1.229,00 rsd
Ova mekana ali gusta četkica savršena je za blendanje i nanošenje šminke na oči. Za dodatnu pigmentaciju boje, lagano natapkajte pigmente na kapak.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucio..
1.475,00 rsd
Ova tradicionalna četkica za senku ima ovalni oblik koji ravnomerno blenda boju preko celog kapka. Namenjena je za sve oblike i veličine očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarn..
1.229,00 rsd
Ova duga, ravna četkica sa ovalnim ivicama koristi se za nanošenje senke i pigmenata, odlicna je za blendanje kremastog lajnera. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova vegans..
1.598,00 rsd
Ova četkica savršena je za primenu intezivne boje direktno na kapak oka.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane ..
1.229,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za  nanošenje senke i senčenje na gornju i donju liniju trepavica, u uglove očiju i na donji kapak...
273,00 rsd
Četkica za blendanje i nanosenje senke na oči, na gornju i donju liniju trepavica, u uglove očiju i na donji kapak. Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesionalnim kvalitetom vlakana. Sakupite svih 30 METAL..
1.022,00 rsd
Cetkica za senku namenjena je za gliter, nanošenje senke na oci, senčenje na gornju i donju liniju trepavica, u uglove očiju i na donji kapak.  Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesionalnim kvalitetom ..
886,00 rsd
Prikazuje se 1 do 40 od 191 (5 strana)

Četkice za šminkanje očiju olakšavaju precizno i ravnomerno nanošenje senke na kapke i crtanje ajlajnera.

Najboli online izbor četkica za oči.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...