Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Pincete za obrve

Brend: DELIA
Set za obrve sa braon pomadom omogućava savršene obrve u svakoj situaciji. Pomada je kremasta, vodootporna formula koja poboljšava izgled obrva. Definiše obrve i pruža prirodan izgled, ne razmazuje se. Koristeći ovaj Delia set negovaćete obrve serumom, oblikovati ih pincetom, dodati boju sa gel kore..
1.599,00 rsd
Brend: DELIA
Set za obrve sa crnom pomadom omogućava savršene obrve u svakoj situaciji. Pomada je kremasta, vodootporna formula koja poboljšava izgled obrva. Definiše obrve i pruža prirodan izgled, ne razmazuje se. Koristeći ovaj Delia set negovaćete obrve serumom, oblikovati ih pincetom, dodati boju sa gel kore..
1.599,00 rsd
BASICARE - Pinceta sa kosim vrhom
2-3 Dana
Brend: BASICARE
Pincetaza uredne i obrve koje će uvek imati željeni oblik. Zakrivljena glava pincete će olakšati pristup i pregled pri uklanjanju neželjenih dlačica.Veličina: 7.9 cm..
252,00 rsd
Brend: BASICARE
Ogledalo polirana pinceta od nerđajućeg čelika sa ravnim vrhom. Pinceta se može dezinfikovati sredstvom za dezinfekciju ili sterilisati u UV sterilizatoru.Veličina: 7.9cm..
252,00 rsd
Brend: BASICARE
Mat, crna pinceta sa zakrivljenim vrhom, za finiš Vaših obrva.Veličina: 8.5cm..
252,00 rsd
Brend: MAKE UP WORKS
Basicare poznati brend koji distribuira svoje proizvode u preko četrdeset zemalja širom sveta, osmislio je novu kolekciju interesantnog dizajna, namenjenu tinejdžerima. Prednosti proizvoda:&..
252,00 rsd
Brend: MAKE UP WORKS
Basicare poznati brend koji distribuira svoje proizvode u preko četrdeset zemalja širom sveta, osmislio je novu kolekciju interesantnog dizajna, namenjenu tinejdžerima.Prednosti proizvoda: Izdržljiv i čvrst proizvod, od nerđajućeg čelikaUltra precizan vrhFutrola za odlaganje i lako nošenjeUputsvo: P..
306,00 rsd
Brend: DELIA
Pinceta za obrve poseduje široke ravne ivice. Zahvaljujući tankim vrhovima garantovano čupa dlačice svih debljina, smanjuje rizik od kidanja dlačica zbog punog zahvata radnom površinom. Polirana spoljašnja strana radne površine smanjuje rizik od oštećenja kože a samim tim i crvenila koje se javlja n..
376,00 rsd
Vrlo popularna pinceta sa zakošenim vrhom za najpreciznije uklanjanje dlačica sa čela. KAKO SE KORISTI: Za savršen izgled, zakošenim vrhom, čvrsto i brzo povući u pravcu rasta dlake. Nakon kupanja, eliminiše se faktor crvenila. Izrađene su od nerđajućeg čelika...
296,00 rsd
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)

Najbolji online izbor pinceti za održavanje i oblikovanje obrva.

Kosi ili špicasti vrhovi, budite spremni za svaku priliku. 


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...