Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Antibakterijska sredstva

Brend: DR SZMICH
U vezi sa širenjem bolesti COVID-19 (koronavirusa), preduzeli smo korake kako bismo potrošačima pružili proizvode koji su posebno potrebni u ovoj situaciji, tj. Gelove sa antibakterijskim učinkom za dezinfekciju ruku bez upotrebe vode, koji se proizvode pod markom Dr. Szmichantibakterijski gel sadrž..
298,00 rsd
Gel za suvo pranje ruku sa posebnom formulom namenjenoj deci, sa trenutnim antibakterijskim dejstvom sa formulom specijalno kreiranom da sa sigurnošću eliminiše 99% mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica..).  Antibakterijski gel za definfekciju ruku ne isušuje kožu i prijatnog je mirisa l..
125,00 rsd
Brend: MOKOSH
100% hipoalergenski lanolin za decu, odojčad i dojilje je potpuno prirodan proizvod dobijen u procesu čišćenja vune ovaca iz Australije i Novog Zelanda. Ne sadrži dodatne nepotrebne komponente ili konzervanse. Mokosh lanolin je hipoalergen i visoke čistoće. Klinička ispitivanja dokazuju nedostatak k..
646,20 rsd 1.077,00 rsd
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)

Gel za suvo pranje ruku sa trenutnim antibakterijskim dejstvom sa formulom specijalno kreiranom da sa sigurnošću eliminiše 99% mikroorganizama. Antibakterijski gelovi za definfekciju ruku ne isušuju kožu i prijatnog su mirisa.

Antibakterisjki proizvodi koji sadrže 70% alkohol.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...