Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Korektori za obrve

Brend: DELIA
Set za obrve sa braon pomadom omogućava savršene obrve u svakoj situaciji. Pomada je kremasta, vodootporna formula koja poboljšava izgled obrva. Definiše obrve i pruža prirodan izgled, ne razmazuje se. Koristeći ovaj Delia set negovaćete obrve serumom, oblikovati ih pincetom, dodati boju sa gel kore..
1.599,00 rsd
Brend: DELIA
Set za obrve sa crnom pomadom omogućava savršene obrve u svakoj situaciji. Pomada je kremasta, vodootporna formula koja poboljšava izgled obrva. Definiše obrve i pruža prirodan izgled, ne razmazuje se. Koristeći ovaj Delia set negovaćete obrve serumom, oblikovati ih pincetom, dodati boju sa gel kore..
1.599,00 rsd
Bezbojni gel za fiksiranje obrva. Ukroćuje čak i najdivlje obrve i popravlja njihov oblik. Zahvaljujući ultra laganoj formuli i praktičnom aplikatoru sada možete vratiti željeni oblik obrva, na pogodan način, samo jednim potezom. Sada možete uživati u besprekornom izgledu, a obrve će vam biti savrše..
323,10 rsd 359,00 rsd
Braon gel-mastilo za stilizovanje obrva koje će vam pomoći da istaknete obrve i date im savršen oblik na jednostavan i brz način. Upotreba kozmetike pomaže u korekciji nesavršenosti obrva: vizuelno ih čini gušćimdodaje bojuprikriva neravnineDodatna prednost mastila je njegova konzistencija gela koja..
359,00 rsd
Brend: DELIA
Korektor gel za obrve potamnjuje i daje nežnu boju, češlja i uklanja ostatke tečnog pudera ili pudera u prahu. Vizuelno ispravlja i popunjava nedostatke. Hrani i jača obrve.Efekat: Suptilno naglašene i uređene obrve.Kako koristiti :Nanesite gel korektor na obrve četkom, počevši od unutrašnjeg ugla, ..
524,00 rsd
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)

Korektori za obrve za sve svrste naknadnih korekcija.

Korektor je tajni recept za besprekorne obrve!


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...