Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Savršen ten + glatkoćaOvi višenamenski čudotvorni jastučići stvaraju savršenu mat glatku završnicuMeka i fleksibilna svojstva peneSavet: Koristite vlažan ili suv utapkavajući osnovu, za ublažavanje oštrih linija na prevojima ili za upijanje masnih područja.Bez lateksaZameniti svaka 1-3 mesecaId..
1.587,00 rsd
Četkica za konturisanje i naglašavanje detalja bronzerom i hajlajterom omogućiće nanošenje na delove lica koji se žele naglasiti i uklanjanje viška senke ili pigmenta ispod oka.  MODA  prizmatične četke za konturisanje izuzetno su meke i imaju ovalni oblik u jedinstvenim bojama duge...
1.364,00 rsd
Velika ovalna četka dizajnirana za  nanošenje i blendovanje tečnog pudera, kao i pudera u prahu i rumenila. Za ujednačen i besprekoran ten i podmladjeno lice. Izuzetno meka vlakna i ovalni oblik ove četkice u jedinstvenim bojama duge omogućavaju nanošenje i sjedinjavanje kremaste i t..
2.047,00 rsd
Set četkica za oči od 5 komada je sve što vam je potrebno za glamurozan izgled vaših očiju.  Set sadrži: četkicu za senku, četkica za konturu očiju. smoky eye četkica, zašiljena četkica za senku i četkica za ajlajner i precizne linije. Četkica za senku:      Velika četkica z..
1.239,00 rsd
1+1 GRATIS - Mōda® - Ezglam duo - Besprekorno lice 1+1 GRATIS - Mōda® - Ezglam duo - Besprekorno lice
-20 % Uskoro
Savršena prilika za tebe i prijateljicu! Kupovinom ovog EZGlam Duo seta dobijete + 1 GRATIS.Usavršite svoj ten sa EZGlam Duo sa četkicom sa Duo vlaknom i četkicom za puder. MODA® EZGlam Duo nudi šest parova četkica kako biste naneli najpopularniji izgled šminke. Svaki duo set četkica dolazi sa..
1.091,20 rsd 1.364,00 rsd
Češalj četkica za obrve i trepavice MODASintetička vlaknaKoristite češalj da definišete trepavice i četkicu da oblikujete obrve.Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standa..
818,00 rsd
Nanošenje i blendanje pudera na licu širim delom četkice, a precizni vrh za teško dostupna mesta za postizanje što prirodnijeg izgleda kože I dobijanje savršano ujednačene podloge. ..
819,00 rsd
Zaobljenost ove četkice omogućava nanošenje linije kakvu želite. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo se..
682,00 rsd
Brend: MŌDA® Pro
Četkica za ajlajner MODA PRO Tradicionalno iscrtajte liniju duž linije trepavica ili pustite mašti na volju pomoću ove precizne četkice i kreirajte precizne složene šare.MODA PRO u svojoj kolekciji sadrži vrhunske četkice visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom i oblicima koje preferiraju ..
681,00 rsd
Brzo i lako definišite oči ajlajnerom ili senkom sa ravnom ivicom četkice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem..
737,00 rsd
Tanak, ultra fini vrh ove četkice predviđen je za nanošenje ajlajnera u vodenu liniju oka za jasnu definiciju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka..
737,00 rsd
Ova četkica za ajlajner pruža totalnu kontrolu prilikom aplikacije, što daje savršene rezultate.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena k..
737,00 rsd
Ova mala, ravna  četkica  namenjena je za nanošenje podloge na lice. Svojim suženim vrhom precizno pokriva uglove i neravnine lica.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna ..
1.721,00 rsd
Četkica za blendanje senke CHIQUE ROSEGOLD Četkica za blendanje senke CHIQUE ROSEGOLD
Besplatna Dostava
Četkica  savršena za blend senke za oči, oštrih linija ajlajnera duž gornje i donje ivice trepavica i sjedinjavanje više boja na kapku. Pogodna za nanošenje glitera i pigmenata...
273,00 rsd
Četkica savršena za blendanje senke za oči, ajlajnera duž ivice trepavica i sjedinjavanje više boja senke na kapku. Pogodna za nanošenje glitera i pigmenata.  Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesional..
886,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za blendanje senke sa kosim vrhom mineralne podloge za rumenilo, nanošenje pudera savršena je za blendovanje senke u naborima kapaka oka. Daje ujednačen i sjajan finiš šminke...
819,00 rsd
Duga, mekana vlakna omogućavaju sjedinjavanje tamne senke u uglu oka, definišući oči. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte na..
818,00 rsd
Savršeno blendanje senki uz ovu četkicu.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane nanotehnologije, gde se svakom ..
1.229,00 rsd
Ova četkica namenjena je za blendanje senki, kako bi se postigao prodoran pogled i savršen izgled.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizveden..
1.229,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za blendovanje senke za oči i ajlajner CHIQUE PRO je savršena za nanošenje praškastih i kremastih tekstura senki za oči. ..
546,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za nanošenje bronzera na lice služi da potamnite ten ili da osenčite  konture lica. Oblikovana je tako da nudi slojevito, ali kontrolisano nanošenje šminke...
819,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Hajlajter i bronzer lako se nanose četkicom za šminkanje na delove lica koji se žele naglasiti i za uklanjanje viška šminka sa lica nakon kreiranja make-up...
546,00 rsd
Savršeno oblikovana da precizno nanosi hajlajt na celo lice. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo setove..
955,00 rsd
Nanesite hajlajter na lice za blistav izgled ovom jedinstvenom, lepršavom četkicom. Ova četkica se može koristiti za pokrivanje malih površina lica puderom. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filam..
1.229,00 rsd
Konturišite sa kremom ili puderom kako biste dobili ubitačne jagodice. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA EZGlam Duo ..
955,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za konturisanje lica za jednostavno i precizno nanošenje tečnog pudera i kremastog rumenila na jagodice idealna je za nijansiranje i naglašavanje određenih regija lica kako bi se postigao besprekoran izgled...
546,00 rsd
Četkica za konturisanje i naglašavanje detalja hajlajterom omogućiće nanošenje hajlajtera na delove lica koji se žele naglasiti i uklanjanje viška senke ili pigmenta ispod oka...
546,00 rsd
Istovremeno nanesite hajlajt i konturu sa ovom jedinstvenom podeljenom četkicom. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše MODA E..
1.090,00 rsd
Četkica za nanošenje hajlajtera i šminke za konturisanje je savršenog oblika za naglašavanje jagodica i vilične kosti i isticanje onog najboljeg na vašem licu...
546,00 rsd
Nežno izblendajte lice bronzanim nijansama kako biste napravili konture ili koristite rumenilo da biste dodali malo boje ovom prelepom koso sečenom četkicom za lice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ fi..
1.967,00 rsd
Sintetička vlaknaNanesite i sjedinite boju na obrazima kako biste kreirali savršenu konturu. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogled..
1.090,00 rsd
Četkica za konturisanje i naglašavanje detalja bronzerom i hajlajterom omogućiće nanošenje na delove lica koji se žele naglasiti i uklanjanje viška senke ili pigmenta ispod oka. Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkic..
1.227,00 rsd
Ova četkica omogućava precizno nanošenje konture i korektora, stvarajući oštre linije sa ravnom ivicom na velikim i malim delovima lica. Sintetička vlakna su savršena za kremaste ili praškaste proizvode.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje...
983,00 rsd
Ova velika četkica za podlogu ima ravnu ivicu za precizno nanošenje kreme ili tečnih proizvoda. Nanesite tečnu ili kremastu šminku i napravite oštru konturu.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente:..
1.721,00 rsd
Definišite jagodice, liniju vilice i slepoočnice ovom savršeno kosom četkom za lice. Mekane, guste, sintetičke niti nanose i mešaju konture pudera i tečnog pudera besprekorno, čineći ovu četkicu osnovnim elementom u bilo kojem kompletu. Ova četkica za konturisanje  lica omogućava nanošenje..
2.465,00 rsd
Brend: CHIQUE™ Pro
Četkica za nanošenje korektora, kompaktnih i kremastih senki i blendiranje šminke ispod očiju i na manjim površinama lica. Specijalno je dizajnirana za postizanje potpunog prekrivanja svih nedostataka na koži...
546,00 rsd
Četkica za korektor pogodna za nanošenje tečnog pudera i korektora, za prekrivanje crvenila, nepravilnosti kože lica, posebno za područje podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju i postizanje prirodnog izgleda...
273,00 rsd
Četkica za korektor MODASintetička vlaknaIdealna za potpunu, koncentrisanu pokrivenost koja se besprekorno sjedinjuje sa kožom.Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standar..
682,00 rsd
Nanesite i sjedinite korektor sa ovom ravnom četkicom za besprekornu, glatku završnicu. Ova prelepa, 100% veganska linija uključuje vodootporne akrilne ručke sa Silk-Touch ™ završnicom za krajnju izdržljivost i lakoću nege. Sakupite svih 36 četki. Pored standardne MODA linije, pogledajte naše..
818,00 rsd
Četkica za korektor MODA METALLICS Četkica za korektor MODA METALLICS
Besplatna Dostava
Četkica za korektor  za prekrivanje crvenila, nepravilnosti kože lica, posebno za područje podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju i postizanje ujednačenog tena Ova luksuzna, 100% veganska linija uključuje vodootporne, metalik ručke sa teksturom za lako držanje i glave četkica sa profesiona..
749,00 rsd
Prikazuje se 1 do 40 od 456 (12 strana)

Veliki izbor četkica za šminkanje, četkica za puder, rumenilo, konturisanje, bronzer, blendanje, nanošenje ajlajnera, iscrtavanje obrva, usana, četkice za senčenje oka. Pronađi svoj omiljeni set četkica za šminkanje. Šminkanjem MODA, CHIQUE, OMNIA i REVOLUTION četkicama postigni svež i prirodan izgled, kakvom teži moderna žena.

Stvori svoj jedinstveni make-up izgled i pokaži samopouzdanje.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...