Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Prirodne paste za zube

Brend: SPASTA
Pasta za zube za decu SPASTA MY BUNNY 6+ sa aktivnim kalcijumom i biljnim kompleksom,  omogučava sveobuhvatnnu zaštitu od plaka na dečjim zubima, učinkovito učestvuje u mineralizaciji zubne gleđi. Štiti od naslaga i jača mlade desni. Ksilitol, pak, kao prirodni saveznik zuba i neprijatelj bakte..
519,00 rsd
Brend: SPASTA
Pasta za zube za decu SPASTA MY BABY 0+ koja sadrži aktivni kalcijum i biljni kompleks aktivno mineralizuje zubnu gleđ kod dece, štiti zube od naslaga i jača desni malošana. Zahvaljujući sadržaju ksilitola - prirodnog saveznika zuba i neprijatelja bakterija usne duplje, efikasno sprečava nastanak ka..
519,00 rsd
Brend: SPASTA
Svakodnevni ritual pranja zuba SPASTA dečijom pastom za zube može postati pravo zadovoljstvo! SPASTA MY ANGEL pasta pruža sveobuhvatnu negu i mineralizaciju zubne gleđi kod dece. Sertifikovana pasta za zube za decu sadrži aktivni kalcijum koji ima svojstvo mineralizacije, ksilitol koji štiti zube od..
519,00 rsd
Brend: SPASTA
Dečija prirodna pasta za zube SPASTA MY SUNSHINE 8+ je prirodna prevencija od karijesa sa osvežavajućim ukusom mente koja sadrži aktivni kalcijum. Ova dečija pasta za zube osigurava pravilnu oralnu higijenu i mineralizaciju gleđi dečjih zuba. Prisustvo aktivnog kalcijuma, ksilitola i biljnog komplek..
519,00 rsd
Jedinstveno delovanje minerala mrtvog mora obogaćeno je visokom koncentracijom biljnih ekstrakata: žalfije, zelenog čaja, timijana, arnike, aloje i propolisa. Savršeno čisti, efikasno se bori protiv bakterija u gingivalnim džepovima, štiti desni od krvarenja, upala i parodontitisa. Blagotvorno deluj..
0,00 rsd
Brend: SPASTA
Biserno siva pasta za zube sa česticama aktivnog uglja koji pruža dubok detoks i štiti od naslaga. Aktivni kalcijum jača i posvetljuje gleđ, a čestice uglja pružaju dodatni abraziv koji ublažava nastanak zubnog plaka. Sadržaj kalcijuma jača zube i sprečava karijes. Joni kalijuma doprinose mineraliza..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova prirodna pasta za zube nudi prvoklasno izbeljivanje i prevenciju karijesa u jednom! Aktivni kalcijum jača i posvetljuje gleđ, a ugljen obezbeđuje dubinski detoks i štiti od naslaga. Zauzvrat, kalijumovi joni doprinose mineralizaciji gleđi. Ekstrakti citrusa i mente garantuju dugotrajnu i u..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Spasta I’m Awake je odlična jutarnja detoksikacija u praktičnom i ekonomičnom pakovanju od 90 ml.Redovna upotreba omogučava prirodno izbjeljivanje zuba u domačim uslovima. Sadržaj fluorida (950 ppm) pomaže u sprečavanju nastanka karijesa zuba i jača zubnu gleđ. Kofein u sastavu igra ulogu i prirodno..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Blago izbeljuje i ojačava zube: Aktivni kalcijum, bori se protiv zubnog plaka i jača zube i desni.Obnavlja zubnu gleđ: Plava glina mineralizuje i obnavlja zubnu gleđ.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ostalim super prir..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Blago izbeljuje i ojačava zube: Aktivni kalcijum, bori se protiv zubnog plaka i jača zube i desni.Obnavlja zubnu gleđ: Plava glina mineralizuje i obnavlja zubnu gleđ.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ostalim super prirodn..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Posebna noćna nega: Kalcijum jača zube i sprečava kvarenje desni, a lavanda ima protivupalni učinak.Korisno za desni: Biljni superkompleks ima lekoviti i umirujući efekat.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ostalim super prirodn..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Štiti od zubnog kamenca: Fluorid ojačava zube i štiti od nastanka zubnog plaka.Korisna za desni: Cimet ubrzava cirkulaciju krvi i metaboličke procese u desnima.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ostalim super prirodnim ukusim..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Štiti od zubnog kamenca: Fluorid ojačava zube i štiti od nastanka zubnog plaka.Korisna za desni: Cimet ubrzava cirkulaciju krvi i metaboličke procese u desnima.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ostalim super prirodnim ukusima...
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova pasta je grafitno crna i aktivno će izbeliti Vaše zube: Ugalj će pružiti jak detoks efekat i eliminisati zubni plak, kalcijum jača zube i sprečava kvarenje zuba.Koristan za desni: Ekstrakt kupine jača i leči desni.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavin..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova pasta je grafitno crna i aktivno će izbeliti Vaše zube: Ugalj će pružiti jak detoks efekat i eliminisati zubni plak, kalcijum jača zube i sprečava kvarenje zuba.Koristan za desni: Ekstrakt kupine jača i leči desni.Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine eg..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Jača i obnavlja zubnu gleđ: Aktivni kalcijum mineralizuje i ojačava zubnu gleđ.Smanjuje osetljivost zuba: Joni Kalijuma smanjuju osetljivost zuba (zaboravite na reakciju na toplo i hladno).Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Jača i obnavlja zubnu gleđ: Aktivni kalcijum mineralizuje i ojačava zubnu gleđ.Smanjuje osetljivost zuba: Joni Kalijuma smanjuju osetljivost zuba (zaboravite na reakciju na toplo i hladno).Super ukusna i osvežavajuća pasta za zube: Koristili smo neverovatne mešavine egzotičnog voća sa mentom i ost..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova pasta je odlična jutarnja detoksikacija i omogučava prirodno izbeljivanje zuba u kućnim uslovima. Sadržaj fluorida (950 ppm) pomaže u sprečavanju propadanja zuba i jača zubnu gleđ. Kofein u sastavu igra ulogu i prirodnog stimulansa koji  pomaže da se lakše probudite ujutru. Aktivni ugalj u ..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
 I'M HEALTHY je pasta prvenstveno namenjena da spreči probleme s desnima i sveobuhvatno brine o usnoj duplji. Sadrži aktivni kalcijum zahvaljujući kojem pomaže u sprečavanju nastanka karijesa i dodatno jača zubnu gleđ. Štaviše, zahvaljujući biljnom kompleksu, pasta deluje umirujuće. Zauzvrat, e..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Pasta za zube u praktičnom i ekonomičnom pakovanju  je prvenstveno namenjena da spreči probleme s desnima i sveobuhvatno brine o usnoj duplji. Sadrži aktivni kalcijum zahvaljujući kojem pomaže u sprečavanju pojave karijesa i dodatno jača zubnu gleđ. Štaviše, zahvaljujući biljnom kompleksu, past..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Ovo je pasta koja će mineraliziovati gleđ i učinkovito smanjiti osetljivost zuba i desni. Uz to, zahvaljujući sadržaju aktivnog kalcijuma, ojačaće gleđ i efikasno sprečiti nastanak karijesa. Bela glina će pomoći remineralizaciju gleđi, a kalijumovi joni smanjiće osetljivost zuba i desni. Ekstrakti c..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova pasta za osetljive zube u praktičnom i ekonomičnom pakovanju od 90ml će mineralizovati gleđ i učinkovito smanjiti osetljivost zuba i desni. Uz to, zahvaljujući sadržaju aktivnog kalcijuma, efikasno će spriečiti nastanak karijesa. Bela glina će pak mineralizovati zubnu gleđ, a kalijumovi joni sma..
771,00 rsd
Brend: SPASTA
Ova antibakterijska pasta za zube nudi sveobuhvatnu negu i zaštitu zuba. Prisustvo aktivnog kalcijuma pomaže u sprečavanju karijesa i jača gleđ Vaših zuba. Joni cinka obezbeđuje dugotrajnu svežinu usne duplje, a prisustvo lavande, metvice i biljnog kompleksa djeluju umirujuće. Idealan proizvod za hi..
277,00 rsd
Brend: SPASTA
Zdrave desni su ključne za jake zubePrirodna pasta za  zube za izbeljivanje zuba i detoksikaciju je inovativan sistem za izbeljivanje zasnovan na prirodnom kokosovom ulju i aktivnom kalcijumu i pomaže izbeljivanju zuba i jačanju zubne gleđi, kao i u sprečavanju nastanka karijesa. Prirodni a..
391,20 rsd 489,00 rsd
Brend: SPASTA
Zdrave desni su ključne za jake zube.Prirodna pasta za  zube sprečava pojavu karijesa i nagomilavanje bakterija plaka duž linije desni . Ako ga ne uklonite redovnim pranjem zuba ili čišćenjem koncem, može dovesti do iritacije i gingivitisa, što predstavlja rani, povratni oblik bolesti desn..
391,20 rsd 489,00 rsd
Brend: SPASTA
Zdrave desni su ključne za jake zube.Prirodna pasta za  zube izbeljuje zube, sprečava pojavu karijesa i nagomilavanje bakterija plaka duž linije desni. Ako ga ne uklonite redovnim pranjem zuba ili čišćenjem koncem, može dovesti do iritacije i gingivitisa, što predstavlja rani, povratni obl..
391,20 rsd 489,00 rsd
Brend: SPASTA
Pasta za  prevenciju karijesa i uklanjanje neprijatnog zadaha iz usta je inovativni sistem nege gleđi zasnovan na aktivnom kalcijumu koji doprinosi prevenciji karijesa, izbeljuje i jača zubnu gleđ. Biljni superkompleks od 8 biljaka deluje lekovito i umirujuće, cink-citrat usporava i blokira ra..
391,20 rsd 489,00 rsd
Brend: SPASTA
Zdrave desni su ključne za jake zube.Prirodna pasta za  zube za izbeljivanje zuba i zaštitu od upale desni sprečava pojavu karijesa i nagomilavanje bakterija plaka duž linije desni . Ako ga ne uklonite redovnim pranjem zuba ili čišćenjem koncem, može dovesti do iritacije i gingivitisa, što ..
391,20 rsd 489,00 rsd
Prikazuje se 1 do 28 od 28 (1 strana)

Prirodne paste za decu i odrasle sa dejstvom mineralizacije, smanjenja osvetljivosti za izbeljivanje zuba, jačanje desni i detoksikaciju protiv karijesa i bolesti desni.

Kvalitetna pasta za zube je ključ do zdravog osmeha.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...