MENI
Your Cart

Makeup sunđeri

Filter

rsd rsd
Brend: BRUSHWORKS
Jastučići za skidanje šminke za višekratnu upotrebu od mikrovlakana za višekratnu upotrebu, vaš vrhunski pratilac za održivu i efikasnu rutinu nege kože. Ovo pakovanje od sedam jastučića je dizajnirano da revolucioniše vaš svakodnevni proces uklanjanja šminke i pilinga, dok istovremeno smanjuje uti..
652,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Transformišite svoju makeup rutinu pomoću Brushworks seta kozmetičkih sunđera. Jedina kolekcija sunđera za nanošenje šminke koja će vam biti potrebna za besprekoran finiš. Ovaj set uključuje 24 specijalno dizajnirana sunđera, namenjena za apsolutnu preciznost i lakoću upotrebe. Bez obzira da li nan..
603,00 rsd 670,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Popravite šminku bez napora u pokretu pomoću Brushworks Mini jastučića. Sadrži 6 mini sunđera, savršenih za prijanjanje svim konturama lica. Ultra-meki sunđer bez napora raspoređuje šminku za besprekoran efekat, ravnomerno raspoređuje tečni ili praškasti proizvod.Dizajnirani da proces nanošenja šmin..
813,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Sunđer za svaku priliku, Brushworks HD MIDI set sunđera je osnovna stvar u torbi za šminkanje! Mešajte, konturišite i nanesite proizvod sa ova četiri ultra meka mini sunđera otporna na ljuspice. Sunđeri se proširuju vodom da bi olakšali nanošenje vaših omiljenih proizvoda. Koristi se za sve pod..
1.088,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Predstavljamo Set sunđera za puder HD Brushworks, osnovne alate za postizanje besprekornog izgleda šminke. Ovaj set od šest sunđera za šminkanje pažljivo je napravljen da revolucioniše vašu rutinu lepote, pružajući vam besprekoran finiš koji će vas ostaviti samopouzdanim i spremnim za kameru. Pore..
1.627,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Blendajte, konturišite, utapkajte pomoću Brushworks HD seta za puder i konturisanje lica! Sadrži tri ultra-mekana sunđera bez lateksa, otporna na ljuspice u različitim veličinama, koji garantuju da je koža svaki put kao naslikana. Savršeno za mešanje i nanošenje tečnih, puderastih i krema..
1.374,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Brushworks wonder sunđer stvara besprekoran ten sa svojim 3 u 1 dizajnom. Napravljen da postigne savršenu pokrivenost na većim površinama kroz svoje zaobljene strane, prekrije nesavršenosti kroz ravnu površinu i za usavršavanje teško dostupnih područja kroz njegov vrh.Sadrži 4 zadivljujuća sunđera u..
1.649,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Brushworks Complexion Makeup sunđeri pogodni su za nanošenje pudera, rumenila i korektora i drugih proizvoda za sređivanje tena. Mogu se koristiti i za uklanjanje šminke.Bez obzira da li više volite mokru ili suvu metodu nanošenja, ovi sunđeri daju izuzetne rezultate. Super meka tekstura osigurava d..
1.649,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Predstavljamo Brushworks Sparkly Bauble Complexion sunđere neophodan dodatak za ulepšavanje koji će podići vašu rutinu šminkanja sa daškom glamura i sjaja. Ovaj set sadrži ne jedan, već dva HD Multi Tasking sunđera za ten, jedan u jarko roze, a drugi u šarmantnoj bebi roze. Upakovan u prelepo izrađe..
989,00 rsd
Brend: BASICARE
Silikonski aplikator za nanošenje tečnog pudera. Veoma je efektivan za nanošenje šminke, jer ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Koristi upola manje šminke i vremena za aplikaciju iste. Dovoljno je naneti malu količinu pudera na aplikator ili direktno na lice i kružnim pokreti..
329,00 rsd 412,00 rsd
Brend: BASICARE
Silikonski aplikator sa pufnom za nanošenje tečnog pudera. Veoma je efektivan za nanošenje šminke, jer ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Koristi upola manje šminke i vremena za aplikaciju iste. Dovoljno je naneti malu količinu pudera na aplikator ili direktno na lice i kružn..
431,00 rsd 539,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Besprekorno spojite bronzer i puder na kožu. Super mekani blender napravljen od materijala bez lateksa, razvijen sa ravnom ivicom za dodatnu preciznost, pružajući završni sloj bez mrlja i fleka. Navlažite sunđer da povećate količinu proizvoda, nanesite proizvod i utapkajte u kožu za ravnomern..
840,00 rsd 934,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Provodimo dane obavljajući više zadataka, pa zašto ne bi naši alati za šminkanje? Ergonomski oblikovan za nanošenje, mešanje i konturisanje, ovaj Brushworks HD višenamenski sunđer za ten je neophodan u vašoj torbi za šminkanje. Naš ultra-meki sunđer otporan na ljuspice i bez lateksa je odličan za n..
672,00 rsd 747,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Pomešajte svoju šminku do savršenstva sa Brushworks HD sunđerom za blendovanje pudera. Ovaj ultra-mekan sunđer otporan na ljuspice će vam omogućiti da svaki put napravite besprekornu podlogu bez mrlja. Ovaj svestrani sunđer može se koristiti za nanošenje i tečnih i praškastih proizvoda. Za lakše b..
670,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Pomešajte svoju šminku do savršenstva sa Brushworks HD sunđerom za blendovanje pudera. Ovaj ultra-mekan sunđer otporan na ljuspice i neosetljiv će vam omogućiti da svaki put napravite besprekornu podlogu bez mrlja. Ovaj svestrani sunđer može se koristiti za nanošenje i tečnih i praškastih proizvod..
1.038,00 rsd 1.154,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Pomešajte svoju šminku do savršenstva sa Brushworks HD sunđerom za precizno blendovanje pudera. Stručno dizajniran da se uklopi u teško dostupna područja oko nosa i očiju, ovaj mekani sunđer apsorbuje minimalan proizvod i neprimetno ga stapa u kožu. Koristite sužene krajeve za precizno nanošenje pod..
731,00 rsd 813,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Postignite završni sloj sa sunđerom za setovanje lica Brushworks HD WONDER! Stručno dizajniran da se uklopi u teško dostupna područja oko nosa i očiju, ovaj mekani sunđer apsorbuje minimalno proizvoda i neprimetno ga stapa u kožu. Koristite konusni kraj za preciznu nanošenje podloge i..
672,00 rsd 747,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Postignite završni sloj sa sunđerom za setovanje lica Brushworks HD WONDER!  Stručno dizajniran da se uklopi u teško dostupna područja oko nosa i očiju, ovaj mekani sunđer upija minimalno proizvoda i neprimetno ga stapa u kožu. Koristite konusni kraj za precizno nanošenje podloge..
1.038,00 rsd 1.154,00 rsd
Brend: BASICARE
Savršeno oblikovan sunđer, zahvaljujući kojem će se Vaša šminka savršeno slagati s Vašim tenom, obezbeđujući dugotrajnu i prirodnu šminku. Nezaobilazan za ujednačeno nanošenje prajmera. Mogućnost savršenog nanošenja kozmetičkih proizvoda čak i na teško dostupna mesta kao što su predeo ispod očiju, j..
368,00 rsd 461,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Pomešajte savršenu bazu sa ovim laganim, ultra mekim sunđerima za šminkanje. Udvostručite veličinu kada se navlažite vodom, kako biste postigli besprekornu šminku. Prelepo dizajniran da sa lakoćom uklopi konture vašeg lica. Koristite vrh sunđera da postavite šminku puderom, sredinu za rumenilo, a p..
813,00 rsd
MODA magični sunđeri su odlični za primenu korektora, prajmera i tečnog pudera i njihovo blendovanje na svim delovima lica kako bi se postigao besprekoran izgled i savršen ten prilikom make up-a. Nakvasite sunđer i iscedite višak vode, a zatim nanesite željeni proizvod na njega, pa na lice. Koristit..
1.146,00 rsd 2.866,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Dizajnirani da vaš proces nanošenja šminke učine brzim i efikasnim, a njihova meka i baršunasta tekstura je savršena za postizanje efekta zamućenja prilikom nanošenja tečnosti ili pudera. Zahvaljujući obliku trougla, jastučić dopire do svih delova lica.Manji sunđer je savršen za fiksiranje ispod oči..
813,00 rsd
Brend: BRUSHWORKS
Ovi trouglasti sunđeri su savršeno sredstvo za kreiranje besprekorne šminke. Trouglasti oblik vam omogućava da doprete do svih delova lica, dok ultra-meki materijal osigurava da se vaš puder ravnomerno raspoređuje na kožu celog lica. Ovaj set uključuje dva pudera. Savršen za upotrebu sa s..
813,00 rsd
ECOTOOLS - 4 mini sunđera za korekciju ECOTOOLS - 4 mini sunđera za korekciju
Na stanju
Brend: ECOTOOLS
Sunđeri dizajnirani su specijalnom EcoFoam tehnologijom radi besprekorne korekcije vašeg tena.Svaki sunđer je označen bojom da bi se koristile formule koje ublažavaju: crvenilo (mint sunđer), tamne krugove (ružičasti), naduvenost (ljubičasti) i tamne predele (boja breskve).Nanesite adekvatan korekto..
1.297,00 rsd
Konture, ten, bronzer.Sa ovim Real Techniques sunđerom (beauty blender) postignite potpuno predivan izgled kože svuda. Sunđer može da se koristi za nanošenje highlightera, bronzera i šminke za telo bez mrlja. Ova veličina sunđera je posebno napravljena da bi se prilagođavala konturama tela.Koristite..
705,00 rsd 1.411,00 rsd
Za potpunu prekrivenost i savršeni izgled tena.Real Techniques Brush Crush™ kosmički sunđer (beauty blender) je dizajniran za performanse, ali i da bude instagram-fotogeničan. Poput Vaše najnovije nijanse karmina, ovaj crush se neće dugo zadržati! Ova Limited Edition kolekcija dizajnirana od strane ..
744,00 rsd 1.488,00 rsd
Brend: ECOTOOLS
Jedan od najnovijih trendova u tretmanu kože jeste upotreba našeg sunđera za lice sa dubinskim čišćenjem (Pure Complexion Facial Sponge) koji je napravljen od 100% prirodnih sastojaka,uključujući i vlakna konjac biljke dizajniran za izvanredno čišćenje, kožu ostav..
655,00 rsd 1.310,00 rsd
Ujednačavanje, Blendovanje + NaglašavanjeReal Techniques Brush Crush™ je dizajnirana za performanse, ali i da bude instagram-fotogenična. Poput Vaše najnovije nijanse karmina, ovaj crush se neće dugo zadržati! Ova Limited Edition kolekcija dizajnirana od strane Sam i Nic inspirisana je najnovijim tr..
2.690,00 rsd 5.380,00 rsd
Sunđer za blendovanje ergonomskog oblika za konturisanje, nanošenje i blendovanje tečne ili kremaste podloge. Sunđer se takođe može koristiti za nanošenje pudera i hajlajtera.Njegova inovativna struktura omogućava upotrebu mokrog i suvog sunđera. Kada se pokvasi, dobro će delovati i nanositi ..
805,00 rsd
Savršeno oblikovan sunđer, zahvaljujući kojem će se Vaša šminka savršeno slagati s Vašim tenom, obezbeđujući dugotrajnu i prirodnu šminku. Nezaobilazan za ujednačeno nanošenje prajmera. Mogućnost savršenog nanošenja kozmetičkih proizvoda čak i na teško dostupna mesta kao što su predeo ispod očiju, j..
638,00 rsd
Delikatni, dupli sunđeri za skidanje šminke. Pritisnite sunđer na kožu, zatim nežno povlačite. Izbegavajte grube pokrete. Koristite sa kremom ili sredstvom za uklanjanje šminke. ODRŽAVANJE: Čistite redovno sa blagim šamponom ili sapunom. Isperite temeljno i uklonite višak vode. Ostavite svoje četke ..
142,00 rsd 238,00 rsd
Prikazuje se 1 do 31 od 31 (1 strana)

Makeup sunđeri (beauty blender) Vam pomažu da savršeno blendujete osnovu za besprekoran izgled.

Dobra osnova je potpora za sve, ali ne treba svako da zna da je imate!


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...