Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Makeup sunđeri

Savršen ten + glatkoćaOvi višenamenski čudotvorni jastučići stvaraju savršenu mat glatku završnicuMeka i fleksibilna svojstva peneSavet: Koristite vlažan ili suv utapkavajući osnovu, za ublažavanje oštrih linija na prevojima ili za upijanje masnih područja.Bez lateksaZameniti svaka 1-3 mesecaId..
1.587,00 rsd
MODA magični sunđeri su odlični za preciznu primenu korektora, prajmera i tečnog pudera i njihovo blendovanje na svim delovima lica kako bi se postigao besprekoran izgled i savršen ten. Nakvasite sunđer i iscedite višak vode, a zatim nanesite željeni proizvod na njega, pa na lice. Koristite ivice&nb..
2.047,00 rsd
MODA profesionalni sunđeri su odlični za primenu korektora, prajmera i tečnog pudera i njihovo blendovanje na svim delovima lica kako bi se postigao besprekoran izgled i savršen ten. Nakvasite sunđer i iscedite višak vode, a zatim nanesite željeni proizvod na njega, pa na lice. Koristite ivice za re..
1.775,00 rsd
Brend: BASICARE
Silikonski aplikator za nanošenje tečnog pudera. Veoma je efektivan za nanošenje šminke, jer ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Koristi upola manje šminke i vremena za aplikaciju iste. Dovoljno je naneti malu količinu pudera na aplikator ili direktno na lice i kružnim pokreti..
412,00 rsd
Brend: BASICARE
Silikonski aplikator sa pufnom za nanošenje tečnog pudera. Veoma je efektivan za nanošenje šminke, jer ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Koristi upola manje šminke i vremena za aplikaciju iste. Dovoljno je naneti malu količinu pudera na aplikator ili direktno na lice i kružn..
539,00 rsd
Brend: BASICARE
Savršeno oblikovan sunđer, zahvaljujući kojem će se Vaša šminka savršeno slagati s Vašim tenom, obezbeđujući dugotrajnu i prirodnu šminku. Nezaobilazan za ujednačeno nanošenje prajmera. Mogućnost savršenog nanošenja kozmetičkih proizvoda čak i na teško dostupna mesta kao što su predeo ispod očiju, j..
461,00 rsd
MODA magični sunđeri su odlični za primenu korektora, prajmera i tečnog pudera i njihovo blendovanje na svim delovima lica kako bi se postigao besprekoran izgled i savršen ten. Nakvasite sunđer i iscedite višak vode, a zatim nanesite željeni proizvod na njega, pa na lice. Koristite ivice za regiju i..
1.228,00 rsd
MODA magični sunđeri su odlični za primenu korektora, prajmera i tečnog pudera i njihovo blendovanje na svim delovima lica kako bi se postigao besprekoran izgled i savršen ten prilikom make up-a. Nakvasite sunđer i iscedite višak vode, a zatim nanesite željeni proizvod na njega, pa na lice. Koristit..
1.910,00 rsd
Perfekcija + OblikovanjeOvo Real Techniques kombinovano pakovanje sunđera (beauty blender) uključuje sve što je potrebno za predivno ujednačen ten.Mini čudotvorni sunđer – ispravlja greške nastale u toku šminkanja kao što su: mrlje od maskare i senke za oči. Koristite vlažan za blendovanje oštr..
2.645,00 rsd
Popravljanje šminke u pokretu.Ovi Real Techniques 3 u 1 višenamenski mini sunđeri (beauty blender) obezbeđuju prirodan i ujednačen izgled tena.Mini veličina je savršena za putovanja i popravljanje šminke kada ste u pokretuSavet: Koristite vlažne za svež sjaj i suve za potpunu prekrivenost podlo..
1.411,00 rsd
Brend: ECOTOOLS
Sunđeri dizajnirani su specijalnom EcoFoam tehnologijom radi besprekorne korekcije vašeg tena.Svaki sunđer je označen bojom da bi se koristile formule koje ublažavaju: crvenilo (mint sunđer), tamne krugove (ružičasti), naduvenost (ljubičasti) i tamne predele (boja breskve).Nanesite adekvatan korekto..
1.297,00 rsd
3 koraka: Osnova. Ispravka. Boja. Ovih 6 čudotvornih sunđera (beauty blender) su ključ za dobro ujednačen, airbrushed izgled. Čudotvorni sunđer: Oblikovan da stvori savršenu osnovu i omogući pokrivenost gde za to ima potrebe. Savet: Koristite vlažan za svež sjaj i suv za punu pokr..
3.620,00 rsd
Real Techniques sunđer za puder (beuty blender) inspirisan luksuzom, dizajniran za rezultate. Predstavljamo našu savršenu Bold Metals kolekciju. Real Techniques #1 branded četkice za šminkanje! 13 načina upotrebe – za različit make-up izgled Ovaj višenamenski čudotvorni “dijamantski” sunđer je j..
1.820,00 rsd
13 načina upotrebe – za različit make-up izgled.Ovaj višenamenski Real Techniques čudotvorni “dijamantski” sunđer (beauty blender) je jedinstveno dizajniran da se koristi u kombinaciji sa različitim proizvodim na različitim delovima lica. Svaki čudotvorni “dijamantski” sunđer ima svoj jedinstveni iz..
1.423,00 rsd
Optimizujte svoju rutinu šminkanja sa #1 najboljim brendiranim 3 u 1 makeup sunđerom (beauty blender) u paru sa futrolom za lako našenje i osvežen izgled gde god da se nalazite!BESPREKORAN IZGLED OSNOVE GDE GOD DA SE NALAZITEOvaj svestrani beauty alat dizajniran je od revolucionarne pene za ravnomer..
1.041,00 rsd
Potpuna prektivenost osnove + kontureOvaj Real Techniques sunđer (beauty blender) sa dve različite strane je namenjen za nanosenje srednjih i težih podloga. Dve strane vam pomažu da lako nanesete podlogu i dodate boju.Koristite narandžastu stranu za nanošenje tečne osnoveKoristite ružičastu stranu z..
1.090,00 rsd
Konture, ten, bronzer.Sa ovim Real Techniques sunđerom (beauty blender) postignite potpuno predivan izgled kože svuda. Sunđer može da se koristi za nanošenje highlightera, bronzera i šminke za telo bez mrlja. Ova veličina sunđera je posebno napravljena da bi se prilagođavala konturama tela.Koristite..
1.411,00 rsd
Svež izgled naglašenih delova + konturisanjeReal Techniques čudotvorni sunđer za puder (beauty blender) je dizajniran da pomogne u stvaranju senke i istakne omiljene crte lica. Koristite vlažan za svež sjaj ili suv za završnicu. Idealan za sve vrste pudera. Mala strana za precizno istican..
1.080,00 rsd
Optimizujte svoju rutinu šminkanja sa #1 najboljim brendiranim makeup sunđerom! Ovaj svestrani beauty alat dizajniran je od revolucionarne pene za ravnomerno nanošenje podloge za ujednačen finiš. Koristite vlažan za svež sjaj i suv za punu prekrivenost. Idealan za tečnu p..
1.090,00 rsd
Poboljšajte svoju rutinu ulepšavanja sa ovim 3-u-1 multi-funkcionalnim sunđerom sada sa 2 komada u pakovanju. Njegov svestran dizajn podjednako doprinosi nanošenju šminke da bi se dodao gladak, dodatni finiš. Koristiti vlažan za svež sjaj a suv za punu pokrivenost..
1.896,00 rsd
Uštedite ovim pakovanjem! Revolucija u svakodnevnom šminkanju. 3 u 1 multifunkcionalni sunđer za šminkanje (beauty blender). Zaobljene strane sunđera stapaju velike delove lica učestalim tapkanjem. Precizni vrh prekriva sve mane i nedostatke. Ravna strana za konturisanje oko očiju i nosa, ostavlja ..
3.244,00 rsd
Čišćenje + PilingReal Techniques Čudotvorni sunđer™ za puder (beauty blender) je priprema kože za savršeno nanošenje proizvoda. Oblikovan tako da lako dolazi do svake konture lica, sunđer nežno uklanja nečistoće, ulje i šminku za predivan ten i čisto lice.Savet: Koristite sa omiljenim proizvodo..
1.090,00 rsd
Prirodni ružičasti sjajOvaj Real Techniques čudotvorni sunđer™ za završnicu (beauty blender) je savršen za prirodni izgled i ujednačeno nanošenje rumenilaPorozan za lako i postojano nanošenjeSavršeni alat za draping tehnikuSavet: Koristite vlažan za nanošenje rumenila tačkastim odskakajućim pok..
1.090,00 rsd
Za potpunu prekrivenost i savršeni izgled tena.Real Techniques Brush Crush™ kosmički sunđer (beauty blender) je dizajniran za performanse, ali i da bude instagram-fotogeničan. Poput Vaše najnovije nijanse karmina, ovaj crush se neće dugo zadržati! Ova Limited Edition kolekcija dizajnirana od strane ..
1.488,00 rsd
Brend: ECOTOOLS
Duo blenderi za usavršavanje tena su dizajnirani EcoFoam® tehnologijom u dve različite veličine i gustoće za stvaranje izgleda spremnog i za profesionalnu kameru. Veliki blender za osnovu je mekan i fleksibilan da omogući lako nanošenje šminke. Mini blender je čvr&scaron..
1.425,00 rsd
Brend: ECOTOOLS
Jedan od najnovijih trendova u tretmanu kože jeste upoptreba našeg sunđera za lice sa dubinskim čišćenjem (Pure Complexion Facial Sponge) koji je napravljen od 100% prirodnih sastojaka uključujući i vlakna konjac biljke, dizajniran za izvanredno čišćenje, kožu ostavlja mekom i o..
1.310,00 rsd
Brend: ECOTOOLS
Jedan od najnovijih trendova u tretmanu kože jeste upotreba našeg sunđera za lice sa dubinskim čišćenjem (Pure Complexion Facial Sponge) koji je napravljen od 100% prirodnih sastojaka,uključujući i vlakna konjac biljke dizajniran za izvanredno čišćenje, kožu ostav..
1.310,00 rsd
Real Techniques Expert Duo za savršenu osnovu uparen je zajedno da bi vam pružio vrhunski izgled osnove.Nanesite proizvod na čelo, obraze, nos i bradu pomoću aplikatora za osnovu tačkastim pokretimaKorišćenjem vlažnog ili suvog čudotvornog sunđera™ (beauty blender), blendujte i izjednačite osnovu na..
1.637,00 rsd
Nanošenje. Blendovanje. Ujednačavanje.Ovi Real Techniques 3 u 1 sunđeri za puder (beauty blender) su savršeni za lako konturisanje.Savršeni za nanošenje šminke kada smo u pokretuZašiljen vrh za lako nanošenjeKupolaste stranice za blendovanjeRavna stranica za ujednačavanjeSavet: Koristite vlažan..
1.934,00 rsd
Budite spremni za fotografisanje od jedne žurke do druge sa ovim Real Techniques kozmetičkim sunđerima (beauty blender).Čudesni sunđer za ten: oblikovan da stvori savršenu osnovu i pruži pokrivenost uz pomoć tečnih puderaAplikator za puder: glatka, fleksibilna površina pomaže vam da higijenski nanes..
3.157,00 rsd
Uklanja greške nastale u toku šminkanja Ovi mini čudotvorni sunđeri pomoći će Vam da otklonite svaku nezgodu nastalu u toku šminkanja. Koristite vlažne da bi se uklopile oštre linije ili suve da pokupe višak šminke. Ravne ivice: brisanje Zaoblj..
1.080,00 rsd
Nanesite puder u prahu ili kamenu kako bi upotpunili Vaš izgled.Meka, baršunasta tekstura Real Techniques plišanog jastučića za puder (beauty blender) je dizajnirana da pomogne u primeni dovoljne količine pudera kako bi upotpunili bilo koji makeup izgled.Video za proizvod..
1.423,00 rsd
Ujednačavanje, Blendovanje + NaglašavanjeReal Techniques Brush Crush™ je dizajnirana za performanse, ali i da bude instagram-fotogenična. Poput Vaše najnovije nijanse karmina, ovaj crush se neće dugo zadržati! Ova Limited Edition kolekcija dizajnirana od strane Sam i Nic inspirisana je najnovijim tr..
5.380,00 rsd
Jedan Real Techniques set četkica za šminkanje je potreban da postanete specijalista za bilo koji makeup izgled!Set sadrži četkice za lice, obraze i oči:RT 400 četkica za rumenilo, Duga, meka i nežna vlakna. Blend rumenila ili bronzera u prahu za ujednačeni prirodni izgled.Čudotvorni sunđer® (b..
2.959,00 rsd
Sunđer za blendovanje ergonomskog oblika za konturisanje, nanošenje i blendovanje tečne ili kremaste podloge. Sunđer se takođe može koristiti za nanošenje pudera i hajlajtera.Njegova inovativna struktura omogućava upotrebu mokrog i suvog sunđera. Kada se pokvasi, dobro će delovati i nanositi ..
805,00 rsd
Savršeno oblikovan sunđer, zahvaljujući kojem će se Vaša šminka savršeno slagati s Vašim tenom, obezbeđujući dugotrajnu i prirodnu šminku. Nezaobilazan za ujednačeno nanošenje prajmera. Mogućnost savršenog nanošenja kozmetičkih proizvoda čak i na teško dostupna mesta kao što su predeo ispod očiju, j..
638,00 rsd
Delikatni, dupli sunđeri za skidanje šminke. Pritisnite sunđer na kožu, zatim nežno povlačite. Izbegavajte grube pokrete. Koristite sa kremom ili sredstvom za uklanjanje šminke. ODRŽAVANJE: Čistite redovno sa blagim šamponom ili sapunom. Isperite temeljno i uklonite višak vode. Ostavite svoje četke ..
238,00 rsd
Prikazuje se 1 do 38 od 38 (1 strana)

Makeup sunđeri (beauty blender) Vam pomažu da savršeno blendujete osnovu za besprekoran izgled.

Dobra osnova je potpora za sve, ali ne treba svako da zna da je imate!


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...