Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

GRUDNJAK ZA TRUDNICE I DOJILJE

Grudnjak za dojilje “Nove generacije” napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku.Grudnjak za dojilje napravljem od mekih mikrofiber vlakana. Zahvaljujući elastičnosti tkanine, korpe se lako prilagođavaju i pružju podršku grudima i njihov..
3.805,00 rsd
Grudnjak za dojilje “Nove generacije” napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku.Grudnjak za dojilje napravljem od mekih mikrofiber vlakana. Zahvaljujući elastičnosti tkanine, korpe se lako prilagođavaju i pružju podršku grudima i njihov..
3.486,00 rsd
Grudnjak za dojilje sa mlečnim bio-vlaknima za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. RelaxMaternity kompletira svoju ponudu sa ovim novim konceptom u medicinskim grudnjacima  sa dubokim dekolteom, visokom kontolom, visoke elastičnosti koji je vrlo jednostavan u ..
1.904,00 rsd
Grudnjak za dojilje “Nove generacije” napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Za mlade moderne mame dojenje je čin slasti koji se takođe vrši i izvan kuće, tako da je vrlo bitno da grudnjak bude praktičan i..
2.023,00 rsd
Grudnjak za trudnice sa podesivim bretelama napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Ovaj grudnjak je dizajniran da oblikuje i podrži grudi prema različitim potrebama jer poseduje podesive bretele. Pazuh ostaje slobodan da bi..
1.666,00 rsd
Grudnjak za trudnice sa širokim bretelama napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Grudnjak pruža izuzetnu kontrolu, podršku kao i pravilan oblik grudima pomoću elasične trake koji se nalazi ispod grudi i &scaron..
1.895,00 rsd
Grudnjak za trudnice sa mlečnim vlaknima podstiče hidraciju i ishranu kože, borbu protiv promena na koži nastalih gubitkom elastičnosti i povećanjem obima grudi. Mlečna bio-vlakna, prirodni bakteriostatik, štite grudi od neprijatnih infekcija. Grudnjak pruža izuzetnu kontrolu, podršku..
1.831,00 rsd
Pametni grudnjak za dojenje napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. RelaxMaternity kompletira svoju ponudu sa ovim novim konceptom u medicinskim grudnjacima  sa dubokim dekolteom, visokom kontolom, visoke elastičnosti koj..
1.903,00 rsd
Grudnjak za dojilje “Nove generacije” napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Za mlade moderne mame dojenje je čin slasti koji se takođe vrši i izvan kuće, tako da je vrlo bitno da grudnjak bude praktičan i funkcionalan. Grudnj..
4.207,00 rsd
Grudnjak za trudnice izrađen od najkvalitetnijeg pamučnog vlakna  sa anatomski oblikovanim korpama, pruža podršku grudima i njihovom progresivnom rastu  bez vršenja kompresije. Proizvod ima podesive bretele tako da je vrlo lak i udoban za nošenje tokom cele trudnoće. Grudnjak ima široke..
3.485,00 rsd
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)

Grudnjak za trudnice i dojilje izrađen je od najkvalitetnijih pamučnih i mirkofiber vlakna sa anatomski oblikovanim korpama, pruža podršku progresivnom rastu grudi,pokrivanje i oblikovanje bez pritiska na mlečne žlezde.

Najbolji izbor grudnjaka za trudnice.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...