Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Maskara

Brend: DELIA
Moje SJAJNE trepavice!Serum za rast trepavica i regenerator sa bimatoprostom.Izaberi me, ako tvoje trepavice žude za maksimalnom dužinom! Zbog mene će biti duge, guste , jake, izražajne, lepršave, savršene-baš SJAJNE! Obećavam da ću doneti energične efekte koje ćeš postići koristeći me sistematski, ..
1.232,00 rsd
WIBO Maskara za gornje i donje trepaviceMaskara 2u1 sa dve četkice za gornje i donje trepavice. Veća četkica savršeno prekriva trepavice maskarom iz prvog nanošenja, daje im volumen i uvijanje. Četkica manje veličine i profila prilagođena donjim trepavicama savršeno će ih naglasiti i razdvojiti. K..
529,00 rsd
Brend: JOKO
Joko Lash Lovers Silicone Volume maskara jako crne boje predivno će naglasiti svaku šminku i istaći vaše oči. Uviće trepavice i učiniti ih dužim. Četkica maskare savršeno češlja trepavice kako bi izgledale prirodno guste i uvijene. Napravljena je da pokrije i podigne svaku dlaku iz korena, ističući ..
0,00 rsd
Brend: JOKO
Joko Runaway Look maskara jarko crne boje će predivno istaknuti svaku šminku i istaknuti vaše oči. Trepavicama će dati neverovatan volumen i produžiti ih. Četkica maskare savršeno češlja trepavice kako bi izgledale prirodno guste i duge. Napravljena je tako da pokriva i podiže svaku dlaku iz korena ..
0,00 rsd
Brend: JOKO
Pump Your Lashes je crna maskara koja daje trepavicama spektakularan volume. Silikonska četkica za maskaru savršeno raščešljava trepavice kako bi izgledale duže i gušće. Napravljena je tako da pokriva i podiže svaku dlaku iz korena, optički povećavajući oči. Četkica je nepravilnog oblika  s jed..
0,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Duge, guste trepavice divne obline su apsolutno pristupačan luksuz ako imate Belle Jardin Curly Lift u svojoj torbi za šminkanje. Maskara je posebno dizajnirana za uvijanje dlačica, otvaranje očiju i vizualno povećanje očiju. Sada ne morate da se zakazujete kod majstora za laminiranje, jer će Belle ..
405,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Prilikom odabira maskare, mnoge devojke imaju za cilj da dobiju luksuzan volumen. Pomaže da se vizuelno otvore oči i daju izražajnost očima. Brend Belle Jardin odlučio je krenuti na trag najmodernijih lepotica, te je predstavio maskaru koja će sve iznenaditi. Belle Jardin Volume Black kombinuje negu..
405,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Dubok i izražajan izgled može očarati svakoga. Istaknite ga jedinstvenom Belle Jardin Aqua Proof maskarom, dizajniranom za super dugotrajne rezultate. Proizvod je obogaćen nutrijentima koji jačaju trepavice i štite ih od ispadanja. Vodootporna maskara daje trepavicama bogatu nijansu, čini ih vizualn..
385,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
Maskara u dubokoj crnoj boji. Silikonska četkica savršeno odvaja i uvija trepavice. Zahvaljujući tome, trepavice izgledaju duže i gušće. Garantuje efekat romantičnog i dugotrajnog pogleda...
437,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
Duboko crna maskara za duže i gušće trepavice. Sadrži hranljivi kolagen koji pomaže u rekonstrukciji i regeneraciji trepavica...
335,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
False Lashes maskara garantuje spektakularan efekat veštačkih trepavica...
335,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
Idealno crne trepavice i prelep izgled, to su ciljevi vaše dnevne šminke. Sa ovom maskarom, bez upotrebe uvijača za trepavice, stvorićete primamljivu šminku svakog dana...
378,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
Lash Extension - efekat dužih, gušćih, uvijenih trepavica...
390,00 rsd
LOVELY MAKEUP - Maskara za gušće i duže trepavice - Lashmania LOVELY MAKEUP - Maskara za gušće i duže trepavice - Lashmania
Na stanju
Brend: LOVELY MAKEUP
Maskara koja čini trepavice maksimalno dužim i gušćim. Sadrži prirodni pirinčani vosak...
437,00 rsd
Brend: LOVELY MAKEUP
Maskara za duže i gušće trepavice sa hranljivom formulom koja sadrži pantenol, svilu i kolagen...
320,00 rsd
Brend: DELIA
Maskara Big & Black Lash Booster DELIA 11 mlInovativna formula čini trepavice ekstra dužim, ne čineći ih teškim Velika vlakna četkice savršeno razdvajaju i uvijaju trepavice Biljni vosak neguje trepavice, dajući prekrasan sjaj..
437,00 rsd
Brend: DELIA
Inovativna formula premazuje svaku trepavicu, dajući dodatni volumen trepavicama Silikonska četkica preciznije odvaja trepavice Biljni vosak neguje trepavice, dajući prekrasan sjaj..
437,00 rsd
2 u 1 regenerator trepavica. Pakovanje sadrži dve tube u kojima se nalazi neobjavljena formula, dok svaka tuba ima drugačiju namenu. Jedna je odgovorna za rast, druga za revitalizaciju. Zahvaljujući njima obnovićete sjaj oštećenih trepavica, koje će se regenerisati, uz stimulaciju rasta i gustine tr..
528,94 rsd 499,00 rsd
Brend: DELIA
Keratin ekstrakt za trepavice  Silikonska četkica zahvata svaku trepavicu i daje maximalan volumen Daje crni izgled trepavicama Nema grudvica ili razmazivanja Pogodna za osobe koje nose sočiva..
550,00 rsd
Brend: DELIA
Maskara sa inovativnom ekstra-light formulom premazuje svaku trepavicu od korena do vrha dajući joj trodimenzionalni neverovatan izgled. Poseban spoj mekih voskova čini maskaru dugotrajnijom i intenzivno crnom Silikonska četka premazuje svaku trepavicu, savijajući ih i davaju..
812,00 rsd
Maskara sa kremastom formulom, sprečava lepljenje trepavica. Da li ste spremni za mega efekat sa mega četkicom? Idealno obnavlja trepavice, dajući im XXL volumen. Silikonska četkica češlja i oblikuje trepavice, a kao rezultat dobijate mega efekat veštačkih trepavica, njihovu mekoću i elastičnost...
367,20 rsd 459,00 rsd
Burleska Maskara sa izuzetno bogatom formulom koja garantuje efekat zavodljivog izgleda. Trepavice dobijaju senzualni volumen samo jednim dodirom četkice. Vidljivo čini trepavice gušćim, produžuje ih i koketno podiže. Četkica u obliku peščanog sata inspirisana je linijom ženskog tela, precizno nano..
750,00 rsd
Maskara iz najnovije generacije, stimuliše rast trepavica, dolazi sa inovativnom četkicom. - za duže i gušće trepavice; - sadrži svojstva koja sprečavaju izumiranje folikula dlake; - podstiče intenzivan rast trepavica, Growing Lashes Stimulator je maskara koja hrani i neguje trepavi..
337,31 rsd 379,00 rsd
Kremasta ultra crna maskara, gusto pokriva trepavice ne opterećujući ih. Precizna gumena četkica jednako pokriva svaku trepavicu mastilom, dostižući čak i najkraće dlake na uglovima. Njen inovativni dizajn vam dozvoljava da nanosite veće količine mastila pomoću specijalne posude, zahvaljujući k..
750,00 rsd
Formula obogaćena ražanim mekinjama i pantenolom, kao i sastojcima koji stimulišu rast trepavica i sprečavaju njihovo otpadanje.mega volumen sa mega četkicom;trepavice koje se ne lepe;elegantan, crni i spektakularan efekat.Kremasta formula maskare daje trepavicama jedinstven volumen, bez lepljenja. ..
377,10 rsd 419,00 rsd
Maskara sa izuzetno bogatom formulom uz pomoć koje možete dobiti intenzivno zavodljiv i dugotrajni efekat mačjih očiju. Samo jedan dodir četkicom i nežna, kremasta i fleksibilna formula vidljivo čini trepavice gušćim, dužim i koketno ih podiže. Zaobljena četkica garantuje izuzetno uvijanje trepavica..
374,25 rsd 499,00 rsd
Brend: DELIA
Trepavice su duge i zakrivljene.Samo jedan potez čini vaše trepavice izuzetno dugačkim, podignutim i zakrivljenim.Tanka četkica savršeno odgovara omogućavajući izjednačenu i preciznu primenu čak i na najmanjim trepavicama.Vaš pogled je hrabar i dubok kao nikada ranije zahvaljujući spektakularnom sre..
498,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Maskara iz linije XXL VOLUME sa CURL efetom je napravljena za sve one kojima je prilikom kreiranja omiljenog make up looka omiljen efekat izvijenih trepavica. Ova maskara uz intenzivno crnu boju upravo podiže trepavice, izvija ih ka obrvama i na taj način je pogled ka posmatraču jasniji i šminka oči..
322,00 rsd
Nova kraljica volumena se približava! Zapanjujući volumen, intenzivna crna boja, savršeno očešljane trepavice bez grudvica. Otkrijte novu maskaru, drama VOLUMEN. Precizna četka koja daje gustinu i volumen bez opterećivanja, sjajni efekat sa svakim nanošenjem. Gusta četkica pokriva svaku trepavicu, d..
295,20 rsd 369,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Maskara za povećanje dužine trepavica iz linije XXL VOLUME je maskara koja ima specijalno dizajniranu četkicu koja će rezultate pružiti na najefikasniji način, već nakon prvog poteza. Intenzivno crna boja u kombinaciji sa dužinom je ono čemu teže profesionalni šminkeri i što daje pečat svakom make u..
322,00 rsd
Ekstravagantne trepavice.Maskara sa izuzetno bogatom formulom koja garantuje efekat zavodljivog izgleda. Trepavice dobijaju senzualni volumen samo jednim dodirom četkice. Vidljivo čini trepavice gušćim, produžuje ih i koketno podiže. Četkica precizno zahvata i temeljno nanosi maskaru na svaku trepav..
578,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Maskara za intenzivan volumen i crnu boju trepavica je deo kolekcije XXL VOLUME sa specijalno dizajniranim četkicama koje će na najefikasniji način dati bogatu crnu boju i na taj način istaći boju i oblik očiju kao i dati pečat celokupnom make up-u. Ovo je maskara za trostuko već..
322,00 rsd
Brend: DELIA
Glamurozne trepavice - neverovatno duge, guste i uvijene Nova formula stilizuje trepavice, pružajući dugotrajanu i preciznu šminku očiju Nežni i mekani vosak pruža dužinu i veći volumen trepavica Uvijena vlakna četkice savršeno razdvajaju trepavice i savijaju ih...
335,00 rsd
Brend: DELIA
Glamurozne trepavice - neverovatno duge, guste i odvojene Nova formula stilizuje trepavice, pružajući dugotrajanu i preciznu šminku očiju Elastične supstance obavijaju trepavice, dajući im dužinu i volumen Veoma gusta vlakna četkice savršeno razdvajaju trepavice...
335,00 rsd
Brend: DELIA
Gamurozne trepavice - neveroatno duge, guste i odvojene trepavice, čak i za osjetljive oči Unapređena forumula stilizuje trepavice, pružajući dugotrajanu i preciznu šminku očiju bez iritacije Posebna vlakna dodaju trepavicama dužinu i volumen Klasična četkica savršeno razdva..
335,00 rsd
Brend: DELIA
Inovativna ekstra-light formula premazuje svaku trepavicu čime daje volumen bez grudvica Poseban sloj mekih voskova čini maskaru dugotrajnijom i intenzivno crnom Velikom silikonskom četkicom preciznije se nanosi maskaraRazdvaja trepavice..
812,00 rsd
Prikazuje se 1 do 37 od 37 (1 strana)

Širok online asortiman ovog neizostavnog dela šminke, osvajajte Vašim pogledom.

Izdužite trepavice. Povećajte volumen, dajte im gustinu.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...