Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Makazice i grickalice

Brend: BASICARE
Grickalica za nokte sa zakrivljenom oštricom, turpijim i priveskom. Ergonomski oblikovana, omogućava lakše i udobnije korišćenje.Veličina: 5.3cm..
130,00 rsd
Brend: BASICARE
Grickalica za nokte na rukama i nogama sa zakrivljenim vrhom. Oštra sečiva grickalice dizajnirana su za precizno i pristupačno sečenje noktiju. Grickalica za nokte se može dezinfikovati sredstvom za dezinfekciju ili sterilisati u UV sterilizatoru.Veličina: 6cm..
284,00 rsd
Brend: BASICARE
Imajte uvek uredne nokte na rukama sa ovom grickalicom koja u svom sastavu sadrži turpiju brenda Basicare. Grickalica od nerđajućeg čelika za manikir sa zakrivljenim vrhom i turpijom, oštrih sečiva dizajnirana za precizno sečenje i lako korišćenje.Grickalica za nokte se može dezinfikovati sredstvom ..
146,00 rsd
Brend: BASICARE
Makaze sa ravnim vrhom za negu stopala. Precizne i oštre ivice omogućavaju i najmanje seckanje. Veličina: 11.8cm..
441,00 rsd
Brend: BASICARE
Zakrivljene makaze za nokte, pogodne za uklanjanje zanoktica.Veličina: 9cm..
423,00 rsd
Brend: BASICARE
Osnovni komplet za sređivanje noktiju sadrži: Dve grickalice, turpiju za nokte, pincetu i torbicu...
404,00 rsd
Brend: BASICARE
Oštra sečiva grickalice dizajnirana su za precizno sečenje noktiju. Grickalica za nokte se može dezinfikovati sredstvom za dezinfekciju ili sterilisati u UV sterilizatoru.Veličina: 8 cm..
378,00 rsd
Brend: BASICARE
Komplet za negu bebinih noktiju, potpuno sigurno i bezbedno. Set sadrži grickalicu i turpiju.Veličina:Turpija 8.3 cmGrickalica 5.7cmTorbica 10cm..
208,00 rsd
Budite same svoj majstor i imajte prelepe i uredne nokte na rukama, bilo kada, bilo gde da se nazite... KAKO SE KORISTI: Koristite grickalicu za odstranjivanje viška dužine noktiju do željenog izgleda, zatim upotrebite turpiju da lagano oblikujete ivicu i uglove noktiju...
194,00 rsd
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)
Uredite i oblikujte Vaše notke sa makazicama za nokte i gruckalicama.

Pripremite Vaše nokte radi savršenog manikira!


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...