Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Parfemske vode

Voćni sprej od organske narandže  Organska oranžna voćna voda sertifikovana od strane Ecocert i matičnih ćelija iz CITRUSEM TM pomorandže. Ojačana hijaluronskom kiselinom i ekstraktom aloe, pruža koži svež sjajni izgled i suptilna aroma pomorandže opušta čula i umiruje telo. Aktivn..
891,00 rsd
Brend: PANI WALEWSKA
Osetite šarm legendarne elegancije u klasičnoj i ženstvenoj verziji, u harmoniji nežnih latica jasmina i bogatstvu zumbula na bazi senzualnog mošusa i sandalovine. Zeleno srce mirisa pojačano je galbanumom. Originalni miris parfema i originalna bočica jedinstvenog oblika, stilizovana kao Napoleonov ..
0,00 rsd
Mist sa ružinom vodicom i ekstraktom divlje ruže Za svaki tip kože.     Aromatizovani mist na bazi ružine vode iz ruže iz Damaska i ekstrakta divlje ruže. Deluje kao stimulans, vitalizuje mikro krvne sudove, dok aroma ruže umiruje čula. Aktivni sastojci: Voda iz Damask ruže - de..
977,00 rsd
Mist sa vodicom iz ekološke masline  Za svaki tip kože. Nežni mist sadrži vodu iz organske masline, sertifikovane od strane Ecocert®. Trenutno pomaže kod zrele i oštećene kože. Aktivni sastojci: Organska voda iz grana masline - ekološka, sertifikovana od strane Ec..
0,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni sprej za telo sa mirisom cveta vanile se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje su fo..
345,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni sprej za telo sa mirisom jagode se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje su fotosenzi..
345,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni sprej za telo sa mirisom krastavca i mente se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje s..
345,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni  sprej za telo sa mirisom plavog cveta se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje ..
345,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni sprej za telo sa mirisom trešnjinog cveta se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje su..
345,00 rsd
Brend: BELLE JARDIN
Mirisni sprej za telo sa mirisom zlatne orhideje se raspršuje kao oblak i praktično koristi kao termalna voda. Po jačini i trajnosti je slabiji od ostalih formulacija (toaletne i perfemske vode, parfema) ali mu je to za vreme visokih temperatura prednost. Pored toga, ne sadrži supstance koje su ..
345,00 rsd
Višenamenski sprej za iluminaciju lica i tela. Sadrži sitne, svetlucave, reflektujuće srebrne čestice, koje nakon nanošenja na lice i telo daju efekat visoke iluminacije. Sadrži čestice srebra, ulje jojobe, D-pantenol i glicerin sa efikasan hidratantni efekat. Savršen za korišćenje kao posvetlj..
627,00 rsd
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)

Mist sprejevi i parfemske vode sa ružinom i vodicom iz ekološke masline, od organske narandže, plavog i cveta vanile i trešnje, zlatne orhideje, jagode i krastavca i mente.

Hidrirajte Vašu kožu i dajte joj predivan i nežan miris.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...