Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

[R]evolution® brend

Sintetička dlaka Doprinosi luksuznoj aplikaciji pudera u prahu za lice i telo. Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i m..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Velika, bujna četkica za nanošenje pudera na lice. Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom diz..
2.465,00 rsd
Precizna aplikacija pudera u prahu za lice.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih četkica za šminkanj..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Idealna za nanošenje rumenila i bronzera.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri mode..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Savršena četkica za nanošenje tečnih pudera i pudera u prahu.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom diza..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Nakošena četkica za aplikaciju rumenila i konture.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Kompaktno nanošenje rumenila i konture.    Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj e..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Precizno i profesionalno nanošenje hajlajtera i konturisanja.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom diz..
2.465,00 rsd
Sintetička dlaka Četkica za aplikaciju tečnog pudera.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih ..
1.602,00 rsd
Sintetička dlaka Aplikacija za tečni puder i kremaste podloge.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri ..
1.602,00 rsd
Sintetička dlaka Ova četkica je savršena za nanošenje tečnog pudera.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novo..
986,00 rsd
Sintetička dlakaNanošenje korektora tačkastim pokretima,takodje može da se koristi za nanošenje senki.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i moder..
1.602,00 rsd
Sintetička dlaka Precizna aplikacija tečnog pudera pomoću zaoštrenog vrha četkice.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom ..
1.602,00 rsd
Sintetička dlakaPrecizna aplikacija korektora.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih četkica za šminkanje...
1.602,00 rsd
Sintetička dlakaVelika i bogata četkica za blendanje senki.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih četkica za..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Višenamenska četkica za senčenje očiju i lica.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u n..
1.602,00 rsd
Profesionalna četkica za blendanje nabora na kapcima i predela ispod obrva. Ujedno moze da se korsti i za konturu lica.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkci..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Profesionalna četkica za blendanje senke.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri mode..
986,00 rsd
Sintetička dlakaČetkica koja sa preciznosšću nanosi senku na očni kapak. Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Iskošena pufnasta četkica za savršeno blendanje senke.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u ..
986,00 rsd
Sintetička dlakaČetkica sa suženim vrhom za precizno popunjavanje uglova kapka. Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom diza..
986,00 rsd
Sintetička dlakaPrecizna aplikacija senke na kapak oka. Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri mod..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Četkica u stilu olovke za precizno nanošenje ajlajnera ili blendanja senki za “smokey eye”.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans ..
986,00 rsd
Sintetička dlakaPrecizna četkica za nanošenje gel lajnera.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih četkica za ..
986,00 rsd
Sintetička dlakaČetkica sa ravnim vrhom koja omogućava precizno nanošenje kremastog ili gel ajlajnera.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i moder..
986,00 rsd
Sintetička dlakaIskošen deo četkice precizno nanosi ajlajner na ivicu kapka.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri mo..
986,00 rsd
Sintetička dlakaOvalni oblik četkice idealan je za nanošenje sjaja za usne ili ruža.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novo..
986,00 rsd
Sintetička dlakaČetkica je idealna za precizno nanošenje ruža.Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novoj eri modernih četkica..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Sitna,mekana četkica sa kosim završetkom za crtanje obrva.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu..
986,00 rsd
Sintetička četkica Ćvrsta četkica za obrve sa lakoćom nanosi senke ili gel za obrve, dok česalj sa druge strane razčesljava.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija dop..
986,00 rsd
Sintetička četkica Pomoću četkastog dela četkice se savršeno nanosi maskara, dok sa metalnim delom četkice se razdvajaju trepavice za dramatičan efekat.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's R..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Nanaošenje maskare sa bujnom lepeza četkicom.   Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u no..
986,00 rsd
Sintetička dlaka Nanošenje mudera za matiranje, rumenila i bronzera.  Pravljene sa bujnim sintetičkim DuPont™ Natrafil® vlaknom koji opanaša učinak i osećaj prirodne dlake, Royal & Langnickel's Revolution linija doprinosi unikatan balans funkcionalnosti i modernom dizajnu u novo..
986,00 rsd
Prikazuje se 1 do 33 od 33 (1 strana)

Ultra izdržljive četkice za šminkanje za makeup umetnike sa uglađenim i teksturiranim drškama. Veganske i cruelty-free.

Evolucija četkica za šminkanje.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...