Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

Blanš za kosu

Brend: DELIA
Ekstremna plavuša pravo sa crvenog tepiha!Intenzivna plava - jedna jedina upotreba može rezultirati bojom koja je 7 puta svetlija od vaše trenutne bojeEfekat sjaja – zahvaljući keratinu vaša kosa će biti zaštićena i negovana čak i tokom tretmana kada je najpodložnija oštećenjuLak za korišćenje – pli..
274,40 rsd 392,00 rsd
Brend: DELIA
Blajhanje (izbeljivanje) kose!Promena boje kose ne mora da bude teška.Sada možete ostvariti svoj ‘’plavi’’ san kod kuće na bezbedan i siguran način. Uz Cameleo dostići ćete i lagano posvetljivanje i krajnje svetlu boju, kao sa ‘’crvenog tepiha’’...
274,40 rsd 392,00 rsd
Brend: PROSALON
Blanš za kosu je proizvod iz linije colorart prosalon koji obezbeđuje posvetljenost čitave kose čitavom dužinom ujednačenim intenzitetom.Mikrogranulat bez prašine namenjen za osvetljavanje kose čitavom dužinom, kao i za tehniku farbanja balaiage.Veoma efikasan za upotrebu.Garantuje osvetljavanje do ..
2.470,00 rsd
Brend: PROSALON
Blanš za kosu je proizvod iz linije colorart prosalon koji obezbeđuje posvetljenost čitave kose čitavom dužinom ujednačenim intenzitetom.Mikrogranulat bez prašine namenjen za osvetljavanje kose po celoj glavi, kao i za pramenove i balaiage tehniku farbanja. Veoma efikasan za upotrebu.Garantuje ..
2.634,00 rsd
Brend: PROSALON
Blanš sa formulom bez grudvica, namenjen izbeljivanju svake kose, pramenova, izrastka ili za balajaže tehniku.- Veoma efikasan u upotrebi- Osvetljava do 6 tonova..
1.635,00 rsd
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)

Blanš je preparat za blajhanje, izvlačenje pramenova, balejaža i drugih tehnika posvetljivanja kose. Blanš je preparat koji razgrađuje pigmente u dlaci, pa ima samo jednu ulogu – da posvetli kosu.

Posvetlite Vašu kosu, ispratite aktuelne trendove.

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...