Kategorije
Your Cart

Filter

rsd rsd

OMNIA® Professional

Brzo i lako definišite oči ajlajnerom ili senkom sa ravnom ivicom četkice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem..
737,00 rsd
Tanak, ultra fini vrh ove četkice predviđen je za nanošenje ajlajnera u vodenu liniju oka za jasnu definiciju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka..
737,00 rsd
Ova četkica za ajlajner pruža totalnu kontrolu prilikom aplikacije, što daje savršene rezultate.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena k..
737,00 rsd
Ova mala, ravna  četkica  namenjena je za nanošenje podloge na lice. Svojim suženim vrhom precizno pokriva uglove i neravnine lica.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna ..
1.721,00 rsd
Savršeno blendanje senki uz ovu četkicu.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane nanotehnologije, gde se svakom ..
1.229,00 rsd
Ova četkica namenjena je za blendanje senki, kako bi se postigao prodoran pogled i savršen izgled.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizveden..
1.229,00 rsd
Nanesite hajlajter na lice za blistav izgled ovom jedinstvenom, lepršavom četkicom. Ova četkica se može koristiti za pokrivanje malih površina lica puderom. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filam..
1.229,00 rsd
Nežno izblendajte lice bronzanim nijansama kako biste napravili konture ili koristite rumenilo da biste dodali malo boje ovom prelepom koso sečenom četkicom za lice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ fi..
1.967,00 rsd
Ova četkica omogućava precizno nanošenje konture i korektora, stvarajući oštre linije sa ravnom ivicom na velikim i malim delovima lica. Sintetička vlakna su savršena za kremaste ili praškaste proizvode.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje...
983,00 rsd
Ova velika četkica za podlogu ima ravnu ivicu za precizno nanošenje kreme ili tečnih proizvoda. Nanesite tečnu ili kremastu šminku i napravite oštru konturu.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente:..
1.721,00 rsd
Ovo je četkica predvidjena za nanošenje korektora ili tečnih proizvoda. Posebno je korisna za precizno nanošenje na veća područja.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova vegan..
983,00 rsd
Ova precizna četkica savršene veličine koristi se za nanošenje korektora koji prekriva nedostatke i stvara besprekoran ten. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova vegansk..
1.229,00 rsd
Ova četkica odlična je za postizanje besprekornog izgleda obrva. Sadrži dva dela. Jedan za češljanje obrva, a drugi za oblikovanje obrva po želji.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revoluci..
983,00 rsd
Pojačajte intenzitet boje laganim blendanjem senke četkicom sa suženim vrhom. Sintetičke dlake mogu nanositi i mešati tečne proizvode, kremu ili puder u prahu i dovoljno su meke za nežno područje oko očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje..
983,00 rsd
Ova četkica je savršena za predeo ispod očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane nanotehnologije, gde se sv..
737,00 rsd
Ova duguljasta, zaobljena četkica završava se oštrim vrhom, predvidjena je za nanošenje proizvoda u prahu sa neverovatnom preciznošću. Blago konturišite lice, dodajte rumenilo ili stavite korektor ispod očiju sa preciznim nanošenjem prilikom šminkanja.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova..
3.320,00 rsd
Ova četkica srednje gustine je savršenog oblika za blend tečne osnove i postizanja savršenog izgleda tena.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proi..
2.582,00 rsd
Ova nešto manja, gusta, zaobljena četkica savršena je za blendanje manjih delova na licu. Njen uzak oblik savršen je za početno iscrtavanje kontura i blend.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: ..
2.459,00 rsd
Besprekorno završite šminkanje ovom luksuznom četkicom u obliku latice sa nežnim, okruglim vrhovima kako biste profesionalno našminkali lice i telo.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revoluci..
3.687,00 rsd
Napravite blagu konturu ili suptilno nanesite rumenilo i naglasite jagodice ovom nežnom četkicom.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena k..
3.074,00 rsd
Korišćenjem ove četkice za senčenje dobija se odvažan, zamagljeni (smokey eye) izgled.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem..
1.229,00 rsd
Guste, meke dlake ove četkice za senke savršene su za nanošenje pigmenata, senčenje, blendanje senki. Ova četkica je posebno namenjena za osobe sa većim kapcima.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filam..
1.229,00 rsd
Četkica za precizno  i ravnomerno nanošenje proizvoda preko celog očnog kapka.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem pa..
1.844,00 rsd
Pomoću ove četkice ravnomerno nanosite pigmente na kapak. Ovaj oblik je idealan za šminkanje malog kapka ili za precizno dodavanje završnih detalja na očima.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente..
1.229,00 rsd
Ova mekana ali gusta četkica savršena je za blendanje i nanošenje šminke na oči. Za dodatnu pigmentaciju boje, lagano natapkajte pigmente na kapak.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucio..
1.475,00 rsd
Ova tradicionalna četkica za senku ima ovalni oblik koji ravnomerno blenda boju preko celog kapka. Namenjena je za sve oblike i veličine očiju.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarn..
1.229,00 rsd
Ova duga, ravna četkica sa ovalnim ivicama koristi se za nanošenje senke i pigmenata, odlicna je za blendanje kremastog lajnera. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova vegans..
1.598,00 rsd
Ova četkica savršena je za primenu intezivne boje direktno na kapak oka.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćenjem patentirane ..
1.229,00 rsd
Kod ove četkice, simetrične dlake se šire ka vrhu, što je čini savršenom za nanošenje tečnog pudera, a koži daje savršen svilenkasti osećaj.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna n..
1.844,00 rsd
Ova luksuzna, velika četkica za nanošenje tečnog pudera sadrži gusta vlakna sa zakrivljenim ivicama za savršenu srednje do punu prekrivenost tečne podloge.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: r..
3.074,00 rsd
Glatko nanesite šminku ovom tradicionalnom četkom za podlogu. Prepoznaje se po lopaticoi koja je nežno zaobljena na vrhu, ova sintetička četkica može precizno da nanosi tečnu i kremastu šminku na sva područja lica.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za š..
1.967,00 rsd
Ova četkica, zbog svog specifičnog zašiljenog oblika, posebno je kreirana za nanošenje tečnog pudera u predelu oko očiju, nosa i usana.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova v..
1.844,00 rsd
Ova četkica sa duo vlaknima kompresuje tečni puder, puder u prahu i bilo koji tečni proizvod za besprekoran izgled. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička ..
2.334,00 rsd
Ova četkica sa duo vlaknima kompresuje tečni puder, puder u prahu i bilo koji tečni proizvod za besprekoran izgled. OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintet..
1.475,00 rsd
Mali, okrugli oblik ove četkice omogućava savršeno nanošenje na usne, od tečnog karmina preko profesionalnih krema do sjaja za usne. Ova četkica se takođe može koristiti za detalje prilikom nanošenja senke.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanj..
737,00 rsd
Ova jedinstvena četkica sa ravnim vrhom savršena je za nanošenje sjaja ili ruža na usne.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka proizvedena korišćen..
736,00 rsd
Ovo je četkica male veličine koja svojom uskom iskošenom ivicom savršeno nanosi precizne, čiste linije. Može da definiše obrve ili nanese tanku liniju uz trepavice.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ fi..
614,00 rsd
Četkica srednje veličine sa uskim, iskošenim delom koji je idealan za pravljenje većih ali i dalje preciznih linija.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetičk..
737,00 rsd
Ova četkica odlična je za oblikovanje i popunjavanje obrva, kako bi se postigao što prirodniji izgled obrva.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% Omniluk ™ filamente: revolucionarna nova veganska sintetička dlaka p..
737,00 rsd
Ova četkica će jasno definisati spoljne uglove oka, kao i nabore za postizanje odvažnog izgleda. Njena gustina čini je savršenom za nanošenje i blendanje kremastih senki.OMNIA PROFESSIONAL četkice za šminkanje su nova generacija profesionalnih četkica za šminkanje. Svaka četkica koristi 100% O..
1.229,00 rsd
Prikazuje se 1 do 40 od 48 (2 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije ...